Actimove Arthritis Care elleboog support

21.95

De Actimove Arthritis Care elleboog support is speciaal ontwikkeld voor personen met artritis. Het dragen van de elleboog support helpt om pijn in het elleboog gewricht te verlichten en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren.

Actimove Arthritis Care elleboog support

De Actimove Arthritis Care elleboog support is speciaal ontwikkeld voor personen met artritis. Het dragen van de elleboog support helpt om pijn in het elleboog gewricht te verlichten en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren. Daarnaast geeft de speciale ceramische stof een weldadige warmte af. In samenwerking met lichte compressie helpt de band uw elleboog de juiste support te bieden. Hierdoor kan de support bandage bij dragen aan het verlichten van een aantal symptomen van artritis.

  • Gemaakt van speciale keramische garens die de lichaamswarmte vast houden en deze reflecteert
  • Biedt therapeutische compressie en ondersteuning
  • Vermindert zwelling, verbetert gewrichtsmobiliteit en verlicht pijn
  • De huidvriendelijke materialen zijn zacht, comfortabel en latexvrij
  • Neopreenvrij materiaal biedt comfort en heeft een goed ademend vermogen

De therapeutische warmte bevordert de bloedsomloop rond de elleboog. Gebreid stretchbaar materiaal. Tot slot kan de bandage zowel aan de linker- als de rechterkant worden gedragen.

Klachten voorkomend bij artritis

Artritis of reuma in uw ellebooggewricht kan vervelende klachten met zicht mee brengen. Onderstaand vindt u een lijstje met veel voorkomende klachten:

 • De gewrichten kunnen  stijf, pijnlijk, stijve, warm of dik aanvoelen.
 • Tevens kan het zijn dat u, uw gewrichten minder goed kunt bewegen,  buigen of strekken.
 • Daarnaast doen de gewrichten al pijn zonder dat u er kracht op zet of ze beweegt.
 • Tot slot komt artitis of de symptomen ervan meestal symmetrisch voor.

Maatvoering Actimove Arthritis Care elleboog support

Deze bijzondere elleboog support band is verkrijgbaar in verschillende maten. De maatvoering beslaat maat S t/m XL. Om de juiste maat te bepalen voor u kunt u gebruikt maken van onderstaande maattabel. Meet met een meetlint de omtrek van uw elleboog in ligt gebogen houding. Zie onderstaande afbeelding al voorbeeld bij het bepalen van de juiste maat voor u.

Actimove Arthritis Care elleboog support

Wasvoorschriften

De artritis elleboog brace is gemakkelijk de wassen in de wasmachine op 40 graden. Droog de band echter niet in de droger om de elasticiteit niet aan te tasten. Laat de band drongen aan de lucht en niet op een warmtebron als de verwarming.

Niet geschikt voor droger
Wasmachine 40 °C

Extra informatie

Maat:

, , ,

Merk