Actimove Arthritis Care handschoenen

24.95

De Actimove Arthritis Care handschoenen is speciaal ontwikkeld voor personen met artritis. Het dragen van de handschoen helpt om pijn in de hand te verlichten en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren.

Actimove Arthritis Care handschoenen

De Actimove Arthritis Care handschoenen is speciaal ontwikkeld voor personen met artritis. Het dragen van de handschoen helpt om pijn in de hand te verlichten en de gewrichtsmobiliteit te verbeteren. Daarnaast geeft de speciale ceramische stof een weldadige warmte af. In samenwerking met lichte compressie helpt de band uw hand de juiste support te bieden. Hierdoor kan de support bandage bij dragen aan het verlichten van een aantal symptomen van artritis.

  • Gemaakt van speciale keramische garens die de lichaamswarmte vast houden en deze reflecteert
  • Biedt therapeutische compressie en ondersteuning
  • Vermindert zwelling, verbetert gewrichtsmobiliteit en verlicht pijn
  • De huidvriendelijke materialen zijn zacht, comfortabel en latexvrij
  • Neopreenvrij materiaal biedt comfort en heeft een goed ademend vermogen

De handschoenen bieden lichte compressie om zwelling te verminderen voor een betere vinger- en handmobiliteit. Comfortabel te dragen dankzij het hoogwaardige, zachte materiaal en de naden aan de buitenkant.

Indicaties voor het dragen van deze bijzondere handschoenen zijn: artritis, pijnlijke vingers en handen en syndromen door herhalende en overmatig gebruikte bewegingen.

Klachten voorkomend bij artritis

Artritis of reuma in uw hand kan vervelende klachten met zicht mee brengen. Onderstaand vindt u een lijstje met veel voorkomende klachten:

 • De gewrichten kunnen  stijf, pijnlijk, stijve, warm of dik aanvoelen.
 • Tevens kan het zijn dat u, uw gewrichten minder goed kunt bewegen,  buigen of strekken.
 • Daarnaast doen de gewrichten al pijn zonder dat u er kracht op zet of ze beweegt.
 • Tot slot komt artitis of de symptomen ervan meestal symmetrisch voor.

Maatvoering Actimove Arthritis Care handschoenen

Deze bijzondere artritis handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maatvoering beslaat maat S t/m XL. Om de juiste maat te bepalen voor u kunt u gebruikt maken van onderstaande maattabel. Meet met een meetlint de omtrek van handpalm. Zie onderstaande afbeelding al voorbeeld bij het bepalen van de juiste maat voor u.

Wasvoorschriften

De artritis handschoenen gemakkelijk de wassen in de wasmachine op 40 graden. Droog de handschoenen echter niet in de droger om de elasticiteit niet aan te tasten. Laat ze drogen aan de lucht en niet op een warmtebron als de verwarming.

Niet geschikt voor droger
Wasmachine 40 °C

Extra informatie

Maat:

, , ,

Merk