Amoena Toronto Prothesebadpak met Hoge Halslijn

89.95

De Amoena Toronto Prothesebadpak met Hoge Halslijn uit de Toronto badmodecollectie flatteert elk figuur dankzij de sportieve palmbladprint.

Amoena Toronto Prothesebadpak met Hoge Halslijn

De Amoena Toronto Prothesebadpak met Hoge Halslijn uit de Toronto badmodecollectie flatteert elk figuur dankzij de sportieve palmbladprint. Leuk om te weten is, is dat deze palmprint is geïnspireerd op de kunststroming Pop Art. Met dit fijne badpak met hoge halslijn kan jij zelfverzekerd naar het strand of het zwembad! Zien we jou daar?

Belangrijkste voordelen Amoena Toronto Prothesebadpak met Hoge Halslijn

  • Dit fraaie badpak met hoge halslijn in de kleuren zwart en paars en de palm print op de voorzeiden zijn geschikt voor elk lichaams type!
  • Naast de hoge neklijn aan de voorzijde is het badpak aan de achterzijde voorzien van een criss-cross opties patroon. Dit geeft de torontoHigh neckline with a stylish criss-cross optic at the back for a modest style
  • Illusion side panels for a flattering figure
  • Soft pocketed cups to hold a breast form or Aqua Wave swim prosthesis securely in place
  • DARWIN® fabric is chlorine proof with perfect shape retention and provides excellent UV protection
  • 100% Polyester
  • Hand wash cold, Do not bleach, Do not tumble dry, Do not iron, Do not dry clean

Materiaal

100% Polyester

Prothese badpak online kopen bij Workmed

Bij Workmed hebben wij een groot assortiment prothese badmode. Daarbij heb je ook een ruime keus aan badpakken. Koop jouw nieuwe prothesebadpak gemakkelijk en snel online bij Workmed.nl. Tevens hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Mamacare. Hierdoor kunnen wij je goed helpen bij het maken van de juiste keuzen en kunt u met alle vragen bij ons terecht. Heb je het badpak thuis gepast en bevalt ie niet? Retouneren of ruilen is geen probleem.

Extra informatie

Merk

Kleur:

Zwart multi

Maat: