Ascend II wandelsok – Sockwell

32.50

Deze Ascend II wandelsol is een hoge wandelsok van Sockwell in de kleur zwart

Drukklasse: 1 (15-20 mmgH)

Ascend II wandelsok – Sockwell

Deze Ascend II wandelsok – Sockwell is een hoge wandelsok van Sockwell beschikbaar voor zowel dames als heren in diverse kleuren.  De kousen geven een matige druk met klasse 1 compressie voor een optimale bloedsomloop. Door het dragen van deze wandelkousen voelen uw benen langer energiek. Daarnaast verkleint u de kans op spierpijn en voorkom blaren. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die de  voeten droog en op temperatuur houden bij zowel lage als hoge temperaturen.

Uw benen voelen langer energiek en de kans op spierpijn wordt kleiner door het dragen van compressiekousen. Daarnaast voorkomen de wandelkousen blaren en andere irritaties tijdens het lopen. Een verdikt voetbed zorgt voor wat extra demping bij elke stap die gezet wordt.

Het dragen van compressie sokken tijdens het wandelen ondersteund de bloedsomloop. Goede wandelkousen met compressie geven uw kuiten de optimale ondersteuning waardoor uw benen minder snel vermoeid raken. De kousen vangen tijdens het lopen de spierstrillingen op zodat uw moeiteloos wat extra kilometers/minuten kunt lopen. Hierdoor zullen uw benen minder snel vermoeid raken en kunt u genieten van een mooie wandeling zonder problemen.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Materialen Ascend II wandelsok – Sockwell:

Sockwell sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die uw voeten droog en op temperatuur houden bij zowel lage als hoge temperaturen.

    • 41% Merinowol
    • 14% Alpacawol
    • 39% Stretch Nylon
    • 6% Spandex

Aantrek instructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Merk

Maat:

Kleur:

Zwart

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze