• Over ons
  • Mijn Account
  • Contact
  • Vragen? Bel ons: 020 659 8770
 

GRATIS VERZENDING
v.a. € 150,-

 

VEILIG BETALEN
betaal veilig met IDEAL

Mijn winkelwagen

items in uw mandje

Eerste verzorging's BH

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een eerste verzorgings bh wil zeggen een bh geschikt voor snel na een operatie. Het is wel een verschil of je een borst sparende Operatie hebt gehad een amputatie of juist een borst verkleinende of vergrotende operatie.

Voor een borst verkleinende of vergrotende operatie verwijzen we naar de medische bh's . Omdat een goed steunende bh dan een belangrijk deel mee werkt aan een goed herstel van litteken weefsel .

 

Een eerste verzorgings bh na een borst sparende of totale amputatie moet juist zacht en soepel zijn. Omdat er veel weefsel weggehaald is en een litteken is gemaakt dat wij niet zien. Onder het litteken moet eerst herstel komen , dit is afhankelijk van de constitutie van de betreffende vrouw. Meestal na 6 weken tot na wel een half jaar kan er een gewone bh worden gedragen. In de tussen tijd is een eerste verzorgings bh prettiger omdat die zachter is en ook wat minder strak zit. ( nadeel wel is dat die bh wat minder steunend is en een siliconen borsprothese dan vaak iets te zwaar is voor dit type bh, afh. van de grootte)