Outdoor Performance Compressie Kousen – Vrouw

44.90

De Outdoor Performance Compression Kousen van Bauerfeind zijn special ontwikkeld om uw benen en voeten tijdens het wandelen te ondersteunen.

Outdoor Performance Compressie Kousen – Vrouw

 De Outdoor Performance Compressie Kousen – Vrouw  van Bauerfeind zijn special ontwikkeld om uw benen en voeten tijdens het wandelen te ondersteunen. De wandelkousen zijn voorzien van functiezones ter activering van de kuitspieren en zorgt op de wreef voor een goede drukverdeling. De functiezones zorgen voor extra comfort, snelle regeneratie en maximale prestatie tijdens lange wandel tochten.

Heerlijk wandelen op avontuurlijke wandeltochten

Heeft u wel eens last van zware benen tijdens het wandelen? Dat zich kan uiten in gezwollen en/of kloppende kuiten? Dan kunnen de Outdoor Performance Compressie Kousen- Vrouw van Bauerfeind een uitkomst voor u zijn. De kousen zullen deze klachten kunnen voorkomen. Zeg maar dag tegen gezwollen benen en blaren. Wandel een stuk fijner en vlotter! Geen route is voor u nog te zwaar, hoe lang, steil of oneffen het pad ook is.

Tijdens sporten en wandelen wordt er spierweefsel afgebroken. Dit herstelt over het algemeen ook weer snel maar een teveel aan afbraak kan zorgen voor vocht ophoping. Hierdoor is de doorbloeding in het been niet meer optimaal. De Outdoor Performance Compressie Kousen – Vrouw kunnen dit voorkomen door uw spieren tijdens een zware wandeltocht goed te beschermen. De kousen zorgen ervoor dat de afvalstoffen in uw benen sneller worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor houdt u het veel langer vol en raken uw benen minder snel vermoeid.

Materiaal

87% Polyamide & 13% Elasthaan

Kleur

Deze wandel Compressie Kousen speciaal voor vrouw zijn verkrijgbaar in de kleur groen.

Voordelen Outdoor Performance Compression Kousen – Vrouw
  • Uw benen voelen langer fit en zullen boordevol energie zitten.
  • Tijdens het wandelen geen last meer van spiertrillingen want deze worden opgevangen door de strategische compressiezones
  • Beschermd tegen overbelasting van de hiel en voetzool door een minimale drukbelasting.
  • Verminderde druk van uw schoenen op de wreef door de speciale Instep Comfort Zone.
  • Uw achillespees wordt door de Outdoor Performance Compression Kousen – Vrouw beschermd tegen overprikkeling.
Maatvoering

Bepaal eenvoudig de perfecte pasvorm van uw Outdoor Performance Compression Kousen -vrouw voor een optimale werking:

  • Meet de omvang van uw kuit zoals aangegeven in onderstaande afbeelding (A)
  • Voor de juiste lengte van de sok en voet is uw schoenmaat de referentie (B)

Technologie
Targeted Compression Zones

Het kuitgedeelte van de kousen is voorzien van een spierspecifieke compressie die het prestatievermogen van de kuit verhoogt waardoor je langer op het hoogste niveau kunt presteren. Daarbij verminderd de spierspecifieke kuit compressie storende spiervibraties.

Infinity Zone

Om de voetholte en de enkel zo veel mogelijk te ondersteunen en stabiliseren is de infinity zone in de kous verwerkt. Door de ondersteuning die dit functiegedeelte biedt wordt overbelasting voorkomen.

Relief Sole

Om de drukbelasting in de voethalte te verminderen de kous voorzien van een speciaal gestructureerd zoolgedeelte. Daarnaast zorgt het zoolgedeelte ervoor dat hogere belastingen over een langere duur worden gecompenseerd. Dit alles zonder de bewegingsvrijheid van de voet te beperken.

Heel Protection

Om de hiel zo veel mogelijk te beschermen tegen de druk die ontstaat bij het neerkomen van de voet is er een anatomische hielbeschermer toegevoegd. Door de heel protection wordt de drukbelasting tijdens het lopen vermindert en voorkomt overbelasting van de hiel.

Achilles Tendon Comfort

Tot slot is de Run Performance Compressie kous – Vrouw voorzien van een innovatieve opening bij de achillespees. Hierdoor wordt de achillespees ontlast en wordt duurzame wijze overprikkeling tijdens langere loopsessies voorkomen.

Instep Comfort Zone

Deze speciale Instep Comfort Zone zal de druk van de schoen op de wreef  drastisch verminderen. Dit zorgt voor extra comfort tijdens lange wandeltochten

Merk
  • Bauerfeind

Extra informatie

Schoenmaat

, , ,

Kuitomvang

, , ,

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Keuze