Prothesebh Amoena Seamless

Aanbieding!

39.95 From 19.81

De naadloze beha in roze huidskleur is zeer waarschijnlijk de allerzachtste van onze zachte beha’s en is gewoonweg een openbaring. Geen enkele naad of sluiting, een beha zonder beugels die aanvoelt als een tweede huid.

Wissen
Artikelnummer: 44310 Categorieën: ,

Beschrijving

Prothesebh Amoena Seamless

De naadloze beha in roze huidskleur is zeer waarschijnlijk de allerzachtste van onze zachte beha’s en is gewoonweg een openbaring. Geen enkele naad of sluiting, een beha zonder beugels die aanvoelt als een tweede huid. Draag de naadloze beha met zelfvertrouwen, want hij is onzichtbaar onder topjes en shirts. De cups met hoesjes van de hand van Amoena blijven natuurlijk ter beschikking om uw borst- of deelprothese op zijn plaats houden. Maar met extra zachte schouderbandjes en een brede onderband voelt u er niets meer van nadat u hem hebt aangetrokken.

Belangrijkste voordelen:

Vernieuwende naadloze beha in roze huidskleur zonder beugels of sluitingen, u zult er dol op zijnDeze beha belooft geen oncomfortabele naden of sluitingen, en is volledig onzichtbaar onder topjes en shirtsExtra brede, zachte schouderbandjes en een brede onderband voelen comfortabeler aan op uw huidOmdat het zo dicht tegen uw huid aanligt is de pasvorm perfect, en toch geschikt om een borstprothese op zijn plaats te houden indien nodigDe naadloze beha is eveneens geschikt om in te slapen

Materiaal:

72% Polyester, 28% LYCRA®

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maat:

, ,

Hoesje voor borstprothese:

Kleur:

Huid, Zwart

Merk

Beugel

Zonder beugel

Cup

Niet voorgevormd

Sluiting

Geen sluiting