Run Performance Compressie kousen – Vrouw

44.90

De Run Performance Compressie kousen – Vrouw geven uw kuiten de optimale ondersteuning waardoor uw benen minder snel vermoeid raken.

Run Performance Compressie kousen – Vrouw

Optimale ondersteuning tijdens het hardlopen

De Run Performance Compressie kousen-Vrouw van Bauerfeind is speciaal ontwikkeld om uw benen te ondersteunen tijdens het hardlopen. De Run Performance Compressie kousen geven uw kuiten de optimale ondersteuning waardoor uw benen minder snel vermoeid raken. De kousen vangen tijdens het hardlopen de spierstrillingen op zodat uw moeiteloos wat extra kilometers kunt rennen. Uw benen en voeten zullen elke loopsessie krachtiger aanvoelen.

Meer lezen over de werking van compressiekousen tijdens het sporten? Lees HIER meer.

Materiaal Run Performance Compressie kousen – Vrouw

De Run Performance Compressie kousenVrouw zijn gemaakt van 87% Polyamide & 13% Elasthaan. Deze combinatie van materialen maakt de kousen zeer ademend en zeer comfortabel om te dragen.

Voordelen Run Performance Compressie kousen – Vrouw
   • Voel je langer fit!
   • Uw spiertrillingen worden tijdens het lopen opgevangen waardoor de benen minder snel vermoeid aanvoelen.
   • De kousen beschermen u tegen overbelasting van de voet door een minimale drukbelasting van de hiel en voetzool.
   • Geen last meer van een overprikkelde achillespees door de speciale Achilles Tendon Comfort technologie
Maatvoering

Van groot belang bij het dragen van Run Performance Compressie kousen -Vrouw is het vinden van de perfecte maat. Om de voordel en van de sportkousen goed te kunnen ervaren is de juiste pasvorm van groot belang. Om de juiste maat te vinden dient u rekening te houden met 2 punten: A: omvang van de kuit & B: uw schoenmaat. Weet u de omvang van uw kuit en uw schoenmaat dan kunt u gemakkelijk in onderstaande tabel aflezen wat uw maat is.

LET OP! Kies niet voor een maatje kleiner, hierdoor kan knelling ontstaan en verliest u de positieve werking van de kous!

Technologie
Targeted Compression Zones

Het kuitgedeelte van de kousen is voorzien van een spierspecifieke compressie die het prestatievermogen van de kuit verhoogt waardoor je langer op het hoogste niveau kunt presteren. Daarbij verminderd de spierspecifieke kuit compressie storende spiervibraties.

Infinity Zone

Om de voetholte en de enkel zo veel mogelijk te ondersteunen en stabiliseren is de infinity zone in de kous verwerkt. Door de ondersteuning die dit functiegedeelte biedt wordt overbelasting voorkomen. 

Relief Sole

Om de drukbelasting in de voethalte te verminderen de kous voorzien van een speciaal gestructureerd zoolgedeelte. Daarnaast zorgt het zoolgedeelte ervoor dat hogere belastingen over een langere duur worden gecompenseerd. Dit alles zonder de bewegingsvrijheid van de voet te beperken.

Heel Protection

Om de hiel zo veel mogelijk te beschermen tegen de druk die ontstaat bij het neerkomen van de voet is er een anatomische hielbeschermer toegevoegd. Door de heel protection wordt de drukbelasting tijdens het lopen vermindert en voorkomt overbelasting van de hiel.

Achilles Tendon Comfort

Tot slot is de Run Performance Compressie kous – Vrouw voorzien van een innovatieve opening bij de achillespees. Hierdoor wordt de achillespees ontlast en wordt duurzame wijze overprikkeling tijdens langere loopsessies voorkomen.

 

Kleuren

De hardloopCompressie kousen voor vrouwen van Bauerfeind zijn verkrijgbaar in een tweetal kleuren; Roze/Bordeaux en Wit/Roze. Kies de kleur die het beste bij jou past!

Merk
  • Bauerfeind

Extra informatie

Kleur:

Roze/Bordeaux, Wit/Roze

Schoenmaat

, ,

Kuitomvang

, , ,

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)