Sports Compressiekous Ball & Racket

49.00

Met de Compression Socks Ball&Racket beweegt u soepeler op het tennis- of voetbalveld en herstelt u sneller!

Sports Compressiekous Ball & Racket

Dit is de sportkous speciaal voor bal- en racketsporten! De Sports Compressiekous Ball & Racket is voorzien van een speciale taping- en spieropbouwzones die uw benen en enkels ondersteunen tijdens het sporten! De sokken hebben het allemaal, ze zitten erg comfortabel, ze zij ademend en ook nog eens duurzaam.

Bauerfeind heeft deze kous speciaal ontwikkeld om u te ondersteunen bij het uitvoeren de van bal en recketsporten. Dus zou u soepeler willen bewegen een partijtje badmington of tennis? Misschien bij uw golfles wat steviger op de benen willen staan? Of minder last van spierpijn en pijn in de gewrichten na een wekelijkse voetbaltraining? Dan is de Sports Compressiekous Ball & Racket alles wat u zoekt. Deze kousen bieden u meer stabiliteit ter hoogte van uw voet en het enkelgewricht waardoor het sporten gemakkelijker wordt.

Sneller herstellen en betere fysieke prestaties

Het is al langere tijd bekent dat de werking van compressiekousen uw benen sneller kunnen laten herstellen. Deze innovatieve kous heeft een extra ondersteunende werking voor tijdens het sporten. Dit maakt de kous uniek! Zo ondersteunt het elastisch, dunne breiwerk de pezen en spieren en is de kous voorzien van speciale spieropbouwzones en tapingzones. Deze de tapingzones zorgen voor meer stabiliteit rond het enkelgewricht, terwijl de spieropbouwzones de kans op spierpijn verminderen.

Met de Sports Compressiekous Ball & Racket beweegt u soepeler op het tennis- of voetbalveld en herstelt u sneller!

Meer weten over het dragen van compressiekousen tijdens het sporten? Lees HIER meer.

Maatvoering

Bepaal eenvoudig de perfecte maat voor u. Deze steunkousen  zijn verkrijgbaar in een viertal omvangsmaten (S t/m XL) en een tweetal lengtematen (short & long). Om de juiste omvangsmaat te bepalen dient uw de omvang van de kuit op het aangegeven punt A(zie afbeelding) op te meten. Voor de juiste lengte is uw schoenmaat de referentie: ‘short’ voor maten tot en met 40, ‘long’ vanaf maat 41.

Materiaal:

93% Polyamide & 7% Elasthaan

Kleuren:

Antraciet rivera, Silver rivera, Antraciet polar & Silver polar

Merk:
  • Bauerfeind

Extra informatie

Kuitomvang

, , ,

Kleur:

Antraciet polar, Antraciet rivera, Silver polar, Silver rivera

Schoenmaat

,

Merk

Keuze

,

Koustype

Kniekous (AD)