Sports Compression Sleeves Onderbeen

42.90

De Sports Compression Sleeves Onderbeen is de oplossing tegen verzuring en pijn in de onderbenen tijdens het sporten!

Sports Compression Sleeves Onderbeen

Last van verzuring en pijn in je onderbenen tijdens het sporten? De Sports Compression Sleeves Onderbeen is dan de oplossing! Het komt vaak voor dat mensen ongemakken ervaren tijdens het sporten aan de onderbenen. Het gaat dan om een stekende en/of zeurende pijn in het onderbeen. Deze pijn kan worden veroorzaakt door verschillende letsels als: verstuiking, stressfactoren, beenvliesontsteking, een (oude)breuk of verrekking. Met het dragen van de Sports Compression Sleeves Onderbeen kunt u gedag zeggen tegen de pijn! De Sleeves verhelpen tijden het sporten kleine blessures als krampen en kan een ontsteking voorkomen.

Verbeterde bloedsomloop

De Sports Compression Sleeves geeft een fijne compressie op het onderbeen die de doorbloeding de spieren stimuleert. Door deze stimulatie zal de spierwerking verbeteren. De Compression Sleeves Lower Leg – Compressietubes van Bauerfeind zorgen voor een comfortabele ondersteuning van uw onderbenen. Het gehele onderbeen wordt door de sleeves beter voorzien van zuurstof, waardoor beter kunt presteren en sneller herstelt. Tevens zijn uw spieren sneller warm door de verbeterde bloedcirculatie, wat de kans op blessures en overbelasting verminderd.

Voordelen van de Sports Compression Sleeves Onderbeen
  • Zeer comfortabele compressie door hoog-elastisch en luchtig breiwerk
  • Perfecte pasvorm door Brede afwerkingsrand
  • Goed gevoel aan de huid tijdens het sporten door zeer goed ademend hightech materiaal
  • Je kunt je eigen favoriete sportsokken blijven dragen
Materiaal

79% Polyamide & 21% Elasthaan

Maatvoering

Om alle voordelen van de Sports Compression Sleeves te ervaren is de juiste maatvoering van groot belang. De Sports Compression Sleeves voor het onderbeen zijn in 4 omvangsmaten en drie lengtematen verkrijgbaar. Om de juiste maat voor u te bepalen dient u de omvang van de kuit en enkel te meten. Op de afbeelding ziet u bij punt A hoe u de omtrek van de kuit en bij punt B de omtrek van de enkel kunt meten. Zo bepaalt u welke omvangsmaat u nodig heeft. Om de juiste Lentemaat te bepalen meet u de afstand van de enkel tot net onder de knie.

 

Technologie
Medical Compression Technology

De Sports Compression Sleeves is gemaakt van een extra dun en zeer elastisch weefsel van microvezel, speciaal ontwikkeld door Bauerfeind die de bloedsomloop in uw benen verbeterd. Door een beter bloedcirculatie worden kramp en spierpijn verminderd.

Kleuren:

De Sports Compression Sleeves zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren:

  • Blauw, Zwart, Wit, Groen, Rood, Marine en Roze.
Merk:
  • Bauerfeind

Extra informatie

Kleur:

Blauw, Groen, Marine, Rood, Roze, Wit, Zwart

Kuitomvang

, , ,

Onderbeen lengte

, ,

Merk

Koustype

Sleeve

Keuze

,