Steunkniekousen Sockwell Circulator Dames

29.50

De Sockwell Circulator in de kleur navy is een modieuze klasse 1 compressiekous voor dames. De matige compressie in de kousen stimuleert de bloedsomloop voor een energieker gevoel na een lange dag staan of zitten. Tevens worden opgezwollen en vermoeide voeten en benen geminimaliseerd. Klasse 1 (15-20 mmHG)

Wissen
Artikelnummer: SW1W Categorieën: ,

Steunkniekousen Sockwell Circulator SW1W Dames

De steunkiekousen van Sockwell laten zien dat dit soort kousen ook hip kunnen zijn! Deze steunkniekous, afkomstig uit de Circulator serie, is lichtblauw gekleurd en heeft een vrolijk gestreept dessin. Deze steunkniekousen heeft een gemiddelde compressiedruk en dus een preventief doel, net zoals een steunkous. steunkniekousen zorgen ervoor dat negatieve gevolgen van lang stil zitten of staan worden voorkomen. Bloedcirculatie wordt namelijk bevorderd, waardoor zwellingen en vermoeidheid in de benen en voeten verleden tijd is. Deze kousen zijn gemaakt van de beste materialen en tevens vochtregulerend.

  • Klasse 1 (15-20 mmHG)
  • Voel jezelf beter door het dragen van de steunkniekousen.
  • Kousen met matige of ferme compressie helpen de kans op spataderen te verkleinen en voorkomen het gevoel van vermoeide voeten, tevens helpt het zwellingen tegen te gaan.
  • Naast steunkniekousen heeft Sockwel ook naadloze sokken welke speciaal bestemd zijn voor mensen met diabetes.
  • Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door de ingenieuze maakwijze drukplekken te voorkomen.

Materiaal: 32% Merino Wool, 31% Rayon vezel van Bamboe, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Maat:

,

Kleur:

Navy

Merk

Koustype

Kniekous (AD)