Steunkniekousen Sockwell Damask Dames

29.50

Sockwell Damask is een klasse 1 compressiekous voor dames. De lichte compressie in de sok helpt de bloedcirculatie optimaal te houden om het gevoel van vermoeide benen en opgezwollen enkels te voorkomen. De natuurlijke materialen staan garant voor veel draagcomfort.

Drukklasse 1 (15-20 mmHG)

Wissen
Artikelnummer: SW16W Categorieën: ,

Steunkniekousen Sockwell Damask SW16W

Deze hippe steunkniekousen van het Amerikaanse topmerk Sockwell bieden ondersteuning van de enkel tot aan de knie. De kousen zorgen ervoor dat de druk bij de enkels het hoogst is en afneemt richting de knie. Hierdoor zal de zwelling flink afnemen. De steunkniekousen hebben een naadloze afwerking bij de tenen en een comfortabel zacht dempend voetbed. Merino wol is van nature een materiaal dat vocht en temperatuur uitstekend kan reguleren. Daarnaast gaat het lang mee en is het uiterst veerkrachtig.

  • Drukklasse 1 (15-20 mmHG)
  • Voel jezelf beter door het dragen van steunkniekousen. Kousen met matige of ferme compressie helpen de kans op spataderen te verkleinen en voorkomen het gevoel van vermoeide voeten, tevens helpt het zwellingen tegen te gaan.
  • Naast de steunkniekousen heeft Sockwel ook naadloze sokken welke speciaal bestemd zijn voor mensen met diabetes.
  • Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door de ingenieuze maakwijze drukplekken te voorkomen.

Materiaal:
32% Merino Wool, 31% Rayon vezel van Bamboe, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Merk

Kleur:

Denim, Navy, Oyster/grijs, Plum, Zwart

Koustype

Kniekous (AD)