Steunkniekousen Sockwell Elevation Heren

29.50

De steunkniekousen van Sockwell heeft drie zones van gefaseerde compressie. Verhoogde circulatie, voorkomt vermoeidheid en zwellingen en helpt spataderen te voorkomen. Het unieke ”Cashmerino Bamboo” zorgt voor regulering van natuurlijke geurtjes, thermische balans en helpt blaren te voorkomen door de naadloze teen sluiting en comfort zolen.

Drukklasse 2 (20-30 mmHg)

Wissen
Artikelnummer: SW4M Categorieën: ,

Steunkniekousen Sockwell Elevation SW4M Heren

Deze steunkniekousen van Sockwell zijn zeer geschikt voor u wanneer u vaak last heeft van vermoeidheid, zwellingen en pijntjes in uw voeten en benen. Sockwell produceert deze steunkniekousen, in zeer moderne dessins. Deze sterke steunkniekousen klasse 2 (20-30 mmHg) in een neutrale zwarte kleur, zorgen voor een gezonde bloedcirculatie in uw voeten en benen. De kous voelt daarnaast heerlijk zacht aan en het lichte, zachte voetbed zorgt ervoor dat het voelt alsof u op watten loopt. Deze sokken zijn ideaal voor voeten die vaak, gedurende lange tijd, geen beweging krijgen. Speciaal voor heren.

  • Voel jezelf beter door het dragen van steunkniekousen. Kousen met matige of ferme compressie helpen de kans op spataderen te verkleinen en voorkomen het gevoel van vermoeide voeten, tevens helpt het zwellingen tegen te gaan.
  • Naast steunkniekousen heeft Sockwel ook naadloze sokken welke speciaal bestemd zijn voor mensen met diabetes.
  • Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door de ingenieuze maakwijze drukplekken te voorkomen.
  • Drukklasse 2 (20-30 mmHg)

Materiaal:
32% Merino Wool, 31% Rayon vezel van Bamboe, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Merk

Kleur:

Zwart

Koustype

Kniekous (AD)