Steunkniekousen Sockwell Elevation Dames

29.50

De Sockwell Elevation zijn sterke steunkniekousen die zorgen voor een gezonde bloedcirculatie in uw voeten en benen. De sterke nylon en spandex vezels die door de gehele kous verwerkt zitten dragen hieraan bij. De kous voelt heerlijk zacht aan en het lichte, zachte voetbed zorgt ervoor dat het voelt alsof u op watten loopt. Deze sokken zijn ideaal voor voeten die vaak, gedurende lange tijd, geen beweging krijgen.

Klasse 2 (20-30 mmHG)

Wissen
Artikelnummer: SW4W Categorieën: ,

Steunkniekousen Sockwell Elevation SW4W Dames

De steunkniekousen van Sockwell bieden uitkomst wanneer u vaak last heeft van vermoeidheid, zwellingen en pijntjes in uw voeten en benen. Sockwell vervaardigd deze steunkniekousen, in zeer hippe kleuren en prints! Deze sterke steunkniekousen klasse 2 (20-30 mmHg), zorgen voor een gezonde bloedcirculatie in uw voeten en benen. De sterke nylon en spandex vezels die door de gehele kous verwerkt zitten dragen hieraan bij. De kous voelt heerlijk zacht aan en het lichte, zachte voetbed zorgt ervoor dat het voelt alsof u op watten loopt. Deze sokken zijn ideaal voor voeten die vaak, gedurende lange tijd, geen beweging krijgen. Deze sokken zijn in de kleuren plum en denim gekleurd en hebben een vrolijk geruit patroon met kleine bloemetjes.

  • Geschikt voor dames en heren
  • Klasse 2 20-30 mmHG
  • Voel jezelf beter door het dragen van steunkniekousen. Kousen met matige of ferme compressie helpen de kans op spataderen te verkleinen en voorkomen het gevoel van vermoeide voeten, tevens helpt het zwellingen tegen te gaan.
  • Naast steunkniekousen heeft Sockwel ook naadloze sokken welke speciaal bestemd zijn voor mensen met diabetes.
  • Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door de ingenieuze maakwijze drukplekken te voorkomen.

Materiaal: 32% Merino Wool, 31% Rayon vezel van Bamboe, 32% Stretch,  Nylon, 5% Spandex

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Merk

Kleur:

Denim, Oyster/grijs, Plum, Zwart

Koustype

Kniekous (AD)