Steunkousen Sockwell Leopard dames

32.50

De Steunkousen Sockwell Leopard dames zijn zeer trendy compressiekousen voorzien van luipaard motief. De lichte klasse 1 compressie in de kous helpt de bloedcirculatie optimaal te houden.

Drukklasse 1 (15-20 mmHG)

Steunkousen Sockwell Leopard dames

De Steunkousen Sockwell Leopard dames zijn zeer trendy compressiekousen voorzien van luipaard motief. De lichte klasse 1 compressie in de kous helpt de bloedcirculatie optimaal te houden. Het voorkomt het gevoel van vermoeide benen, spataderen en vochtophoping. De natuurlijke garenmix met merinowol en bamboe houdt de voeten droog, fris en aangenaam op temperatuur. De sokken zitten heerlijk comfortabel, de hele dag door.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Steunkousen Sockwell Leopard dames klasse 1

De compressiekousen Sockwell Leopard dames vallen in drukklasse 1. Hierdoor bieden de kousen een goede ondersteuning dankzij een druk van 15-20 mmHg. De voet is voorzien van een los ingebreide en naadloze ‘toe-box’ die de tenen alle bewegingsvrijheid geven terwijl de rest van de kous goed om de voet sluit met de juiste compressie. De compressiekousen voorkomen het opzwellen van voeten en benen en helpen het vermoeide gevoel te minimaliseren. Ook helpen ze spataderen tegen te gaan en zijn de kousen geschikt bij matige oedeem.

Daarnaast zijn de Steunkousen Sockwell Leopard dames naadloos, antibacterieel en bestaan uit de unieke combinatie van Merinowol en bamboe. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en houdt daarnaast de voet op een constante temperatuur.

De wol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt, omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. De vezeldikte is slechts 19,5 micron, wat de sokken zo zacht maakt als kasjmier, maar toch betaalbaar blijven. Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell!

Materialen:

De Sockwell compressiekousen Sockwell The Raj voor dames is gemaakt van een mix van de volgende materialen:

   • 33% Merinowol
   • 33% Bamboe
   • 28% Stretch Nylon
   • 6% Spandex

Kleuren

De Leopard steunkousen Sockwell is leverbaar in de volgende kleuren:

   • Putty
   • Bluestone

De steunkouden hebben een Drukklasse 21 (15-20 mmHG)

Aantrekinstructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Maat:

Kleur:

Bluestone, Putty

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg