Steunkousen Sockwell The Raj dames

32.50

De steunkousen Sockwell The Raj  is een modieuze klasse 2 steunkous voor vrouwen. De druk in de compressiekousen zorgen voor extra ondersteuning en een optimale bloedsomloop richting het hart.

LET OP: heeft u dunne enkels en kuiten met schoenmaat 39-40 kies dan voor een maat S/M (35-38). De sokken vallen namelijk ruim.

Drukklasse 2 (20-30 mmHG)

De steunkousen Sockwell The Raj  is een modieuze klasse 2 steunkous voor vrouwen. De druk in de compressiekousen zorgen voor extra ondersteuning en een optimale bloedsomloop richting het hart. Dit zorgt voor een energieker gevoel en verminderd de kans vermoeide en opgezette voeten en benen.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Steunkousen Sockwell The Raj klasse 2

De compressiekousen Sockwell The Raj dames vallen in drukklasse 2. Hierdoor bieden de kousen een goede ondersteuning dankzij de ferme druk van 20-30 mmHG. De kousen zitten iets strakker dan de klasse 1 kous. De los ingebreide en naadloze ‘toe-box’ geven de tenen alle bewegingsvrijheid terwijl de rest van de kous goed om de voet sluit met de juiste compressie. De compressiekousen voorkomen het opzwellen van voeten en benen en helpen het vermoeide gevoel te minimaliseren. Ook helpen ze spataderen tegen te gaan en zijn ze geschikt bij matige oedeem.

De Steunkousen Sockwell The Raj zijn naadloos, antibacterieel en bestaan uit de unieke combinatie van Merinowol en bamboe. Deze combinatie zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en zorgt ervoor dat de voet een constante temperatuur heeft.

De wol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt, omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. De vezeldikte is slechts 19,5 micron, wat de sokken zo zacht maakt als kasjmier, maar toch betaalbaar blijven. Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell!

Materialen:

De compressiekousen Sockwell The Raj dames is gemaakt van een mix van de volgende materialen:

   • 33% Merinowol
   • 33% Bamboe
   • 28% Stretch Nylon
   • 6% Spandex

Kleuren

De Steunkousen Sockwell The Raj dames is leverbaar in de volgende kleuren:

   • Zwart
   • Naturel
   • Denim
   • Khaki

LET OP: heeft u dunne enkels en kuiten met schoenmaat 39-40 kies dan voor een maat S/M (35-38). De sokken vallen namelijk ruim.

De steunkouden hebben een Drukklasse 2 (20-30 mmHG)

Aantrekinstructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Kleur:

Denim, Khaki

Maat:

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 2: 20-30 mmHg