Steunkousen Sockwell Tigress dames

32.50

De Steunkousen Sockwell Tigress dames zijn zeer trendy compressiekousen  voorzien van een tijgermotief. Door de stevige compressie in de kous vallen deze in een drukklasse 2 en  helpt de bloedcirculatie optimaal te houden

Drukklasse 2 (20-30 mmHG)

Steunkousen Sockwell Tigress dames

De Steunkousen Sockwell Tigress dames zijn zeer trendy compressiekousen  voorzien van een tijgermotief. Door de stevige compressie in de kous vallen deze in een drukklasse 2 en  helpt de bloedcirculatie optimaal te houden. Daarnaast helpen de kousen om vochtophoping in de benen te voorkomen. Het minimaliseert het gevoel van vermoeide of zware benen en helpt spataderen tegen te gaan. De natuurlijke garenmix met merinowol en bamboe houdt de voeten droog, fris en aangenaam op temperatuur. De sokken zitten heerlijk comfortabel, de hele dag door.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Steunkousen Sockwell Tigress dames klasse 2

De compressiekousen Tigress voor dames van Sockwell vallen in drukklasse 2. Hierdoor bieden de kousen een goede ondersteuning dankzij een druk van 20-30 mmHg. De voet is voorzien van een los ingebreide en naadloze ‘toe-box’ die de tenen alle bewegingsvrijheid geven terwijl de rest van de kous goed om de voet sluit met de juiste compressie. De compressiekousen voorkomen het opzwellen van voeten en benen en helpen het vermoeide gevoel te minimaliseren. Ook helpen ze spataderen tegen te gaan en zijn de kousen geschikt bij matige oedeem.

Daarnaast zijn de Steunkousen Sockwell Tigress dames naadloos, antibacterieel en bestaan uit de unieke combinatie van Merinowol en bamboe. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en houdt daarnaast de voet op een constante temperatuur.

De wol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt, omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. De vezeldikte is slechts 19,5 micron, wat de sokken zo zacht maakt als kasjmier, maar toch betaalbaar blijven. Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell!

Materialen:

De Sockwell compressiekousen Tigress is gemaakt van een mix van de volgende materialen:

   • 32% Merinowol
   • 31% Bamboe
   • 32% Stretch Nylon
   • 2% Spandex

Kleuren

De Tigress steunkousen van Sockwell is leverbaar in de kleur zwart.

De steunkouden hebben een Drukklasse 21 (15-20 mmHG)

Aantrekinstructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Maat:

Kleur:

Zwart

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 2: 20-30 mmHg