Anti-slip mat Eritek

22.50

Schiet je voet weleens onder je vandaan bij het aantrekken van steunkousen? Dat kunt u verhelpen met behulp van deze anti-slipmat van Eritek.

Anti-slip mat Eritek

De Anti-slip mat van Eritek is uitermate geschikt voor het bieden van extra weerstand bij het aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen. Schiet je voet weleens onder je vandaan bij het aantrekken van steunkousen? Dat kunt u verhelpen met behulp van een anti-slipmat. Want wanneer u de voet bij het aantrekken op het matje zet, glijdt je voet niet weg. Daarbij helpt de mat ook bij het uittrekken van de kousen.

Naast als aan- en uittrekhulpmiddel voor het aan en uittrekken van steunkousen is de anti-slipmat ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo kan de mat ook gebruikt worden als placemat, naast het bed of in de douche om niet uit te glijden.

Voordelen Anti-slip mat Eritek 

    • Uw voet kan niet meer wegslippen tijdens het aan en uitrekken van de kousen.
    • Diep bukken om de kousen aan de voet op de plaats te krijgen is verleden tijd.
    • Zeer eenvoudig in gebruik
    • Goed te reinigen

Afmeting: 35×25 cm

Retourbeleid

LET OP: Aantrekhulpmiddelen vallen onder hygiëne-producten en zijn daarmee uitgezonderd van het herroepingsrecht. De anti slip mat kan niet meer geretourneerd worden na het verbreken van de zegel.