BORT RhizoFlex – Duim brace

53.72

De BORT RhizoFlex – Duim brace is een brace om de duim te stabiliseren en het ontlasten van het zadelgewricht van de duim. Daarnaast positioneert de brace de duim gelijk in een zeer functionele houding

BORT RhizoFlex – Duim brace

De BORT RhizoFlex – Duim brace is een brace om de duim te stabiliseren en het ontlasten van het zadelgewricht van de duim. Daarnaast positioneert de brace de duim gelijk in een zeer functionele houding. Om het draagcomfort en de werking van te vergroten is de Rhizoflex voorzien van een geïntegreerd, koud vervormbaar stabilisatie-element. Tot slot is deze duimbrace zeer eenvoudig aan te leggen.

Voordelen van de BORT RhizoFlex – Duim brace:

Om het voor u nog gemakkelijker te maken te kiezen voor de RhizoFlex hebben wij alle voordelen van de brace voor u op een rijtje gezet:

– Extreem slank en functioneel design
– Vrij beweegbare vingers en pols tijdens het dragen
– Gemakkelijk afwasbaar en bijzonder slijtvast

Indicaties

Het dragen van een duim brace kan helden pijnklachten te verlagen en het herstel proces versnellen. Het dragen van de RhizoFlex kan helpen bij de volgende indicaties:

Postoperatieve, posttraumatische of degeneratieve irritatie van het zadelgewricht van de duim, bv. artrose van het CMC-I-gewricht (zadelgewricht van de duim), na artroplastiek van het CMC-I-gewricht, instabiliteit van het CMC-I-gewricht

Kleur

Deze fijne duim-brace van het merk Bort is enkel leverbaar in de kleur grijs.

Maattabel

Door gebruik te maken van onderstaand maattabel vind u gemakkelijk en snel de beste maat voor u. Heeft u echter hulp nodig bij het maken van de beste keuze voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

MATEN OMVANG MIDDENHAND
Maat 0 15 – 17 cm
Maat 1 17 – 19 cm
Maat 2 19 – 22 cm
Maat 3 22 – 26 cm

In onderstaande afbeelding ziet u wat wij bedoelen met de omvang van de middenhand.

BORT RhizoFlex – Duim brace Online kopen

Bij Workmed hebben wij een groot assortiment braces en al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van medisch artikelen. Daardoor kunnen wij u goed helpen bij het kiezen van de beste brace voor u.

 

Extra informatie

Maat:

, , ,

Kleur:

Grijs

Kant

,

Merk

Keuze

Geslacht

Unisex