Hielspoor sokken Sockwell Plantar Ease Crew Dames

27.50

De Hielspoor sokken Sockwell Plantar Ease Crew voor dames is een sok die speciaal is ontwikkelt om de klachten van hielspoor te verlichten. De achillespees en peesplaat worden ontlast door de ferme compressie in de sok, die hetzelfde is opgebouwd als de bekende witte hielspoor tape.

Hielspoor sokken Sockwell Plantar Ease Crew Dames

De Hielspoor sokken Sockwell Plantar Ease Crew voor dames is een sok die speciaal is ontwikkelt om de klachten van hielspoor te verlichten. De achillespees en peesplaat worden ontlast door de ferme compressie in de sok, die hetzelfde is opgebouwd als de bekende witte hielspoor tape. Echter is deze hielspoor sok uitgevoerd als een normale modieuze sok. Daarbij is de sok voorzien van een drukklasse 2, dit betekend dat de sok een goed druk uitoefent.

Materiaal Hielspoor sokken Sockwell Plantar Ease Crew

Deze speciale hielspoor sokken zijn gemaakt van een unieke materialen mix is antibacterieel en maakt het optimale draagcomfort compleet. De gebruikte materialen zijn als volgt: 32% Merinowol- 32% Bamboe- 31% Stretch Nylon- 5% Spandex

Eigenschappen

De Plante hielspoor kousen kennen vele voordelen. Zo zijn de sokken voorzien van een verstevigde hiel om uw hielspoor te verlichten. Daarnaast is de sok naadloos om het draagcomfort nog meer te verbeteren en irritatie te voorkomen. Zoals voorgaand al is beschreven zijn de hielspoor sokken gemaakt van een sociale materiaal mix met Marinowol. Deze marinowol in combinatie met bamboe zorgt ervoor dat de sokken een temperatuur regulerende werking hebben. Dit zorgt ervoor dat uw voeten droog blijven en u gedag kunt zeggen tegen vervelende geurtjes, zoals een vieze zweetgeur!

Tot slot zijn de sokken ook nog eens biologisch en duurzaam gefabriceerd. Hierdoor worden de hielspoor kousen van Sockwell wel  heel speciaal.

  • Geslacht: Dames
  • Patroon: Effen
  • Compressieklasse: Klasse 2 (20-30 mmHg)
  • Padding voetbed: Geen verdikking
  • Eigenschappen: Verstevigde hiel, Naadloos, Houdt de voeten droog, Temperatuurregulatie, Natuurlijke geurneutralisatie, Biologisch & duurzaam en Zacht & comfortabel
  • Artikelnummer: SW72W.905

Hielspoor kousen online kopen bij www.workmed.nl

Koop nu de perfecte hielspoor kousen online bij Workmed.nl tegen een zeer scherpe prijs. Naast een goed prijs kunnen wij u ook nog eens de beste serves bieden door onze jarenlange ervaring op het gebied van medisch artikelen.

 

Extra informatie

Merk

Maat:

,

Kleur:

Zwart

Geslacht

Vrouw