Reiskousen 

Workmed heeft een ruim assortiment reiskousen die verlichting bieden bij opgezwollen en vermoeide benen tijdens het reizen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld door een specialist met enkel topmerken, zoals BauerfeindGilofaJuzoSockewell, Medi Travel en vele meer.  

Gaat u op vakantie of moet u voor uw werk lange reizen maken? Maar heeft u na de reis vaak last van vermoeide benen en voelen uw benen niet fit aan? Reiskousen bieden dan de verlichting die u zoekt bij opgezwollen en vermoeide benen op reis. Reizen kan erg leuk zijn maar door het lange zitten kunt u hierbij ook last krijgen van klachten in de benen. Door het lange zitten in een vliegtuig, auto of bus stroomt het bloed moeilijker terug naar het hart en dat kan ervoor zorgen dat er trombose ontstaat. Bij trombose ontstaat een bloedstolsel in een bloedvat. Het stolsel kan langzaam groter worden en het bloedvat afsluiten en dit kan grote gevolgen hebben. Gelukkig kunnen reiskousen helpen om deze klachten te voorkomen en tegen te gaan. Workmed heeft reiskousen van topkwaliteit om de vermoeidheid van de benen tegen te gaan en de bloedsomloop te stimuleren. Kies daarom vandaag nog voor onze ondersteunende reiskousen! 

Wat is de werking van reiskousen? 

Het dragen van reiskousen kan helpen vervelende en gevaarlijke klachten zoals reizigerstrombose tegen te gaan. Reiskousen worden ook wel reiscompressiekousen genoemd. De kousen oefenen namelijk compressie uit op uw benen. Deze compressie stimuleert de bloedsomloop en opgehoopte afvalstoffen worden weggevoerd. Hierdoor heeft u minder kans op opgezwollen benen en zal u zich tijdens uw reis in het algemeen fitter en meer ontspannen voelen. De kousen zijn er in effen kleuren, maar ook in leuke printjes. Ideaal voor iedere outfit! 

Met reiskousen komt u uitgerust en met fitte benen aan op uw vakantiebestemming! 

Voorkom reizigerstromboze en draag kousen!

Om de bloedcirculatie in uw benen optimaal te houden, is regelmatig bewegen belangrijk. Echter is dit niet altijd mogelijk wanneer u bijvoorbeeld een lange reis maakt. Vooral verre reizen vliegreizen kunnen voor klachten zorgen. Hierbij moet u immers lange tijd achter elkaar stilzitten, meestal ook nog met gekromde benen. Hierdoor wordt de bloedsomloop in uw benen bemoeilijkt. Vooral als u in het vliegtuig maar beperkt beenruimte heeft, kunnen er problemen ontstaan. Deze situatie kan leiden tot reizigerstrombose en zelfs een longembolie. Dat wil zeggen dat er bloedpropjes ontstaan tijdens het lange zitten, welke los ‘schieten’ als u daarna in één keer weer opstaat. Naar schatting krijgt één op de duizend vliegtuigpassagiers last van reizigerstrombose. Hoe langer en hoe vaker u met het vliegtuig reist, hoe groter uw kans hierop. Reizigerstrombose is te herkennen aan opgezwollen benen, vaak bij één been, moeite met ademen, pijn in het bovenlijf en flauwvallen. Dus voorkom reizigerstrombose en bestel uw reiskousen vandaag nog bij Workmed! 

Wat kosten reiskousen?

Uitgerust aankomen op vakantie hoeft niet duur te zijn! U heeft al een paar reiskousen vanaf € 19,95. Tevens hebben wij ook een uitgebreide sale! Bekijk nu of de reiskousen in de sale zijn!

Online reiskousen kopen

Koop uw reiskousen gemakkelijk en eenvoudig online bij Workmed. Bij Workmed kunt u betalen met IDealKlarna, PayPal &  Creditcard, SofortBanking (Duitsland) en  MisterCash (Belgie)Uw online bestelling wordt vanaf 50,- (Nederland) of 99,- (België) gratis en supersnel verzonden.