Sportkousen – Sportcompressiekousen

Bent u op zoek naar sportkousen? Bekijk hier ons assortiment sportkousen! 

Workmed heeft een ruim assortiment sportkousen die zorgen voor een optimale bloedcirculatie in de benen tijdens het sporten. Het dragen van sportcompressiekousen tijdens het sporten verminderd de spiervermoeidheid, bevorderd de verwijdering van afvalstoffen en versnelt het herstel. Met andere woorden verbeter uw prestatie door het dragen van kousen tijden het sporten! Sportcompressiekousen kunnen bij verschillende doeleinden worden gebruikt zoals hardlopen, wandelen, hockey, tennis, skiën, fitness, fietsen, golf en andere sporten. 

Sportcompressiekousen 

Het dragen van sportcompressiekousen tijdens het sporten zorgt voor een verbeterde bloed- en vochtregulatie. Voorkom vervelende blessures tijdens het sporten door het dragen van sportkousen die uw benen de nodige ondersteuning beiden. Ook wordt de kans op verzuring tijdens en na het sporten kleiner dankzij sportcompressiekousen. Sportkousen houden uw benen gezond en helpen u om fit te blijven. Workmed heeft een groot sportcompressiekousen van topkwaliteit voor verschillende sporten. Haal het beste uit uw sportresultaat en houd tegelijkertijd uw gezondheid! Kies vandaag nog voor onze ondersteunende sportcompressiekousen! 

Wat is de werking van sportkousen? 

Bij het dragen van sportcompressiekousen wordt er tijdens het sporten druk op de benen uitgeoefend. Door deze druk wordt het opgehoopte vocht gedwongen om terug te stromen naar de bloedbanen. Op die manier zorgen sportcompressiekousen voor een betere bloed- en vochtcirculatie in het lichaam. Dit zorgt voor meer zuurstof in de spieren, wat weer leidt voor minder verzuring, een sneller herstel na het sporten en een comfortabeler gevoel. 

Bij welke sporten kan ik sportkousen dragen?

Het dragen van sportkousen kan u helpen optimaal te presteren bij verschillende sporten, als:

   • Hardlopen
   • Fitnessen
   • Tennisen
   • Basketballen
   • Golfen
   • Wandelen

Sportcompressiekousen geven uw kuiten de optimale ondersteuning waardoor uw benen minder snel vermoeid raken. De kousen vangen tijdens het sporten spierstrillingen op zodat uw moeiteloos wat extra kilometers/minuten kunt rennen, lopen of sporten. Uw benen en voeten zullen elke sessie krachtiger aanvoelen.

Steunkousen zijn voor iedereen 

Steunkousen zijn zeker niet alleen van ouderen. Wereldwijd draagt men in de sportwereld steeds vaker sportcompressiekousen ter bevordering van de doorbloeding en het herstel. Ze zijn erg populair onder de hardlopers, wandelaars, amateur sporters en topsporters. Deze kousen zorgen namelijk voor minder spierstijfheid en een beter uithoudingsvermogenWorkmed biedt alleen kousen van gerenommeerde (medische) leveranciers van topmerken, zoals Bauerfeind en Sockwell en vele meer. 

Wat kosten Sportcompressiekousen?

Een veel voorkomende vraag is wat de sportkousen kosten. Bij Workmed liggen de kosten van sportkousen tussen de € 29,-  en de €49,- euro. Sportkousen zijn iets duurder dan “normale” sokken maar geven u wel de mogelijkheid alles uit uw sport te halen en optimaal te presteren. Dat doet z’n normale sok niet.

Online sportkousen kopen bij Workmed

Koop uw sportkousen gemakkelijk en voordelig online bij Workmed. Bij Workmed kunt u betalen met IDealKlarna (achteraf betalen), SofortBanking (Duitsland) en MisterCash (Belgie)Uw online bestelling wordt vanaf 50,- (Nederland) of 99,- (België) GRATIS en supersnel verzonden. 

sportkousen