Steunkousen Sockwell Love Lots dames

32.50

Met de Steunkousen Sockwell Love Lots dames klasse 1 voelt u de liefde aan uw voeten.

 

Steunkousen Sockwell Love Lots dames

Met de steunkousen Sockwell Love Lots dames voelt u de liefde aan uw voeten. Deze klasse 1 compressiekous voor dames is gemaakt van antibacteriële en vocht absorberende materialen. Deze liefdevolle kousen met hun matige compressie stimuleren de bloedsomloop in de benen. Hierdoor voelen uw benen na een lange dag staan, zitten of reizen nog steeds energiek. Daarnaast minimaliseert de steunkniekousen de kans op opgezwollen en vermoeide voeten en benen.

Sockwell Love Lots compressiekousen voor dames

Deze stijlvolle en liefdevolle compressiesokken zijn geschikt voor iedereen! U kunt de kousen de gehele dag dragen. Zoals op het werk, op reis, tijdens een festival of thuis op de bank.

Deze liefdevolle compressiekous valt in de drukklasse 1 en heeft een druk van 15-20 mmHG. De in gebreide ‘toe-box’ geven uw tenen alle vrijheid om te bewegen terwijl de compressiesokken tegelijkertijd perfect om de voet sluiten. Daarnaast voorkomen de kousen vermoeide en opgezette voeten & benen en ga spataderen tegen met de Steunkousen Sockwell Love Lots dames. Daarnaast zijn de  compressiekousen zeer geschikt om tijdens een zwangerschap te dragen. Tot slot zijn ze ook onmisbaar tijdens lange vluchten en lange auto ritten. Dit om reizigers trombose (bloedpropjes) tegen te gaan.

Alle sokken van Sockwell zijn naadloos, antibacterieel en zijn gemaakt van de fijnste merinowol in combinatie met bamboegarens. Hierdoor blijven uw voeten op een constante temperatuur blijven en natuurlijke geurtjes (zweet) worden gereguleerd.

De wol is zeer fijn en kriebelt dat ook niet omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. Zo is de vezeldikte ook slechts 19,5 micron, wat de sokken zo zacht maakt als kasjmier, maar daarbij toch betaalbaar zijn.

Materialen:

Deze super fijne en mooie steunkousen van Sockwell zijn gemaakt van de volgende hoogwaardige materialen:

   • 32% Merinowol
   • 31% Bamboe
   • 32% Stretch Nylon
   • 5% Spandex

Kleuren:

   • Zwart
   • Roze / Rood
Comfort voetbedje Ultra dun
Compressie Klasse 1: 15-20 mmHg

Aantrek instructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Maat:

Kleur:

Roze

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg