Betalen

Al onze prijzen zijn inclusief  BTW, dus geen vervelende verrassingen bij de afrekening!
In onze webwinkel is het mogelijk om op een veilige manier te betalen:

  • IDeal
  • Klarna
  • SofortBanking (Duitsland)
  • MisterCash (Belgie)
  • PayPal & Credit card

IDeal

Wat is IDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN – bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een IDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen d.m.v. overboeking

Mocht u niet beschikken over één van de online betaalmethoden, dan bieden wij u de mogelijkheid de betaling per overboeking te plegen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van uw (post)bank of de mogelijkheid binnen uw elektronisch bankierprogramma.

Gelieve het bedrag binnen 14 dagen overmaken:

T.n.v.: Workmed
IBAN nr. NL94ABNA0445926201

Omschrijving: Productnaam + ordernummer

Voor de buitenlandse betalingen.
BIC nr. ABNANL2A

Paypal & Credit card

Je wordt gevraagd de gegevens van je creditcard in te voeren en te bevestigen, waarna je bestelling is betaald en is afgeschreven van je creditcard. Wij worden direct geïnformeerd dat er is betaald en kunnen je bestelling direct verwerken. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Mastercard, Visa en MisterCash.