BORT SOFT duimspalk plus

55.54

BORT SOFT duimspalk plus voor immobilisatie van het basis-, zadel- en eindgewricht van de duim. Daarnaast is de spalk extra lang zodat uw hele duim wordt ondersteund.

BORT SOFT duimspalk plus

BORT SOFT duimspalk plus voor immobilisatie van het basis-, zadel- en eindgewricht van de duim. Om het draagcomfort te verhogen is de spalk voozien van een zeer zachte binnenpolstering. Daarnaast is de spalk extra lang zodat uw hele duim wordt ondersteund.

    • Lang, geïntegreerd stabilisatie-element tot de pols, anatomisch gevormd

Voordelen BORT SOFT duimspalk plus:

– Langer duimgedeelte met klittenbandsluiting
– Vrij beweegbare vingers
– Aangenaam draaggevoel door ademend materiaal

Kleur

Deze fijne duim-brace van het merk Bort is enkel leverbaar in de kleur grijs.

Indicaties:

Het dragen van een duim brace kan helden pijnklachten te verlagen en het herstel proces versnellen. Het dragen van deze zachte duimspalk kan helpen bij de volgende indicaties:

Posttraumatisch, postoperatief bijvoorbeeld na peesreconstructie, immobilisatie bij degeneratieve aandoeningen bijvoorbeeld M. de Quervain, rhizartrose

Maattabel

Door gebruik te maken van onderstaand maattabel vind u gemakkelijk en snel de beste maat voor u. Heeft u echter hulp nodig bij het maken van de beste keuze voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

MATEN OMVANG POLS
x-small 13 – 15 cm
small 15 – 17 cm
medium 17 – 19 cm
large 19 – 21 cm

In onderstaande afbeelding ziet u wat wij bedoelen met de omvang van de pols. Dit geld voor zowel de rechter als de linker pols. Het is verstandig de omvang te meten net na het polsgewricht.

BORT SOFT duimspalk plus Online kopen

Bij Workmed hebben wij een groot assortiment braces en al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van medisch artikelen. Daardoor kunnen wij u goed helpen bij het kiezen van de beste brace voor u.

 

Extra informatie

Maat:

, , ,

Kleur:

Grijs

Merk

Keuze

Geslacht

Unisex