Callusan Extra

14.95

De Callusan Extra Crèmeschuim biedt regelmatige verzorging voor een substantiële verbetering van een zeer droge, gekloofde en eeltige huid!

fles: 125ml

Beschikbaar via nabestelling

Callusan Extra

De Callusan Extra Crèmeschuim biedt regelmatige verzorging voor een substantiële verbetering van een zeer droge, gekloofde en eeltige huid!
Daarbij is het schuim speciaal ontwikkeld voor gebruik onder steunkousen en therapeutische kousen. Zo wordt de elasticiteit van de kous niet aangetast en zal deze dus langer gebruikt kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. Dit doordat het romig schuim snel intrekt en geen vettige laag achterlaat. Naast deze crème speciaal ontwikkeld voor zeer droge, gekloofde en eeltige huid heeft Callusan een reeks aan verschillende crèmes. Bekijk HIER het volledige Callusan assortiment!

Uiteraard is dit product ook zeer geschikt voor iedereen die geen steunkousen draagt!

Met 10% ureum reguleert de Callusan Extra schuimcreme zelfs in de diepere huidlagen de vochtbalans. Stearinezuur beschermt daarnaast tegen omgevingsinvloeden en zorgt voor een evenwichtige aanvulling. De natuurlijke reserves van de huid worden zodoende duurzaam aangevuld. De creme is vrij van kleur- en geurstoffen. De creme is uitermate geschikt voor diabetici.

Voordelen van voetenschuimcrème

Zoals voorgaan aangegeven is de Callusan Extra crème een schuim crème. De voordelen verbonden aan dit schuim maakt deze crème uitermate geschikt om te gebruiken onder uw steunkousen. Waar normale crèmes de kwaliteit van de kous aantasten doet de Extra dat niet! Onderstaand hebben we de voordelen die de voetencrème kent voor u op een rijtje gezet:

   • Het schuim is luchtig, fijn en licht
   • Trekt snel volledig in
   • Laat geen vettige laag achter na gebruik
   • De huidporiën raken niet verstopt
   • Kousen en kleding kunt u direct na insmeren aantrekken
   • Het materiaal waarvan steun- en compressie kousen worden gemaakt raakt niet beschadigd
   • Daarnaast heeft de crème een neutrale, aangename geur
   • Door het schuim effect van de crème past er veel product in de fles. Dit maakt de crème naast zuinig ook nog eens goedkoop in gebruik.
   • Tot slot is de crème volledig dermatologisch getest en goedgekeurd!

Gebruiksaanwijzing Callusan Extra

 

Extra informatie

Merk

Maat: