Wasmiddel Medi Clean

8.95

Speciaal handwasmiddel voor de verzorging van steunkousen/therapeutisch eleastische kousen. Medi Clean is het ideale handwasmiddel voor de dagelijkse verzorging en behandeling van uw therapeutische elastische kousen.

Uitverkocht

Medi Clean

Het Wasmiddel Medi Clean is een speciaal handwasmiddel voor de verzorging van steunkousen en therapeutisch elastische kousen. Medi Clean is het ideale handwasmiddel voor de dagelijkse verzorging en behandeling van uw therapeutische elastische kousen.

Wasvoorschrift:

2 liter handwarm water, 1 cl Medi Clean toevoegen. Na het wassen de therapeutsiche elastische kousen grondig met water uitspoelen en laten drogen.

Was uw kousen minimaal twee keer per week in lauwwarm water (40 °C) met een wasmiddel speciaal voor steunkousen. Hiervoor is het Wasmiddel Medi Clean zeer geschikt. Na het wassen de kousen NIET in de droger stoppen of over de verwarming leggen. Laat de kousen drogen aan de lucht. Het regelmatig wassen van uw steunkousen is het behoud van uw kousen. Tevens zorgt het wassen ervoor dat de elasticiteit van de kousen optimaal blijft.

Inhoud

Inhoud: 200 ml fles.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasmiddel Medi Clean” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…