Callusan Fresh

14.95

De Callusan Fresh Crèmeschuim biedt een intensieve verzorging aan de voeten. De crème is verkrijgbaar in 125ml en biedt een duurzame 4-voudige verzorging van vochtige en zweterige voeten.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Callusan Fresh

De Callusan Fresh Crèmeschuim biedt een intensieve verzorging aan de voeten. De crème is verkrijgbaar in 125ml. De crème biedt een duurzame 4-voudige verzorging van vochtige en zweterige voeten.
Daarbij is het schuim speciaal ontwikkeld voor gebruik onder steunkousen en therapeutische kousen. Zo wordt de elasticiteit van de kous niet aangetast en zal deze dus langer gebruikt kunnen worden zonder kwaliteitsverlies. Dit doordat het romig schuim snel intrekt en geen vettige laag achterlaat. Naast deze crème speciaal ontwikkeld voor frisse voeten heeft Callusan een reeks aan verschillende crèmes. Bekijk HIER het volledige Callusan assortiment!

Uiteraard is dit product ook zeer geschikt voor iedereen die geen steunkousen draagt!

De Callusan Fresh reguleert de transpiratie en zorgt voor een langdurige frisheidsbeleving. Om uw voeten terug te geven wat een de loop van de de van hen wordt onttrokken is de creme voorzien van voedingsstoffen als amandelolie en allantoïne. Tevens wordt zo een onaangename geur vermeden en een beschadigde huid beter beschermd.

Voordelen van voetenschuimcrème

Zoals voorgaan aangegeven is de Callusan Fresch crème een schuim crème. De voordelen verbonden aan dit schuim maakt deze crème uitermate geschikt om te gebruiken onder uw steunkousen. Waar normale crèmes de kwaliteit van de kous aantasten doet de Fresh dat niet! Onderstaand hebben we de voordelen die de voetencrème kent voor u op een rijtje gezet:

   • Het schuim is luchtig, fijn en licht
   • Trekt snel volledig in
   • Laat geen vettige laag achter na gebruik
   • De huidporiën raken niet verstopt
   • Kousen en kleding kunt u direct na insmeren aantrekken
   • Het materiaal waarvan steun- en compressie kousen worden gemaakt raakt niet beschadigd
   • Daarnaast heeft de crème een neutrale, aangename geur
   • Door het schuim effect van de crème past er veel product in de fles. Dit maakt de crème naast zuinig ook nog eens goedkoop in gebruik.
   • Tot slot is de crème volledig dermatologisch getest en goedgekeurd!

Gebruiksaanwijzing Callusan Fresh

 

Extra informatie

Merk

Maat: