Enkel brace Bauerfeind AchilloTrain Pro

73.95

De AchilloTrain Pro voorkomt op systematische wijze een pijnlijke achillespees door middel van steun en compressie. De bandage ondersteunt de musculaire stabilisatie en masseert via een pelotte met noppen de overgang tussen spieren en pezen. Dankzij een groef in het midden van de pelotte wordt de genezing van oedeem versneld. De beweeglijkheid wordt vergemakkelijkt en gestimuleerd.

Enkel brace Bauerfeind AchilloTrain Pro

Stabiliteit en bewegingsvrijheid

De AchilloTrain Pro gebruikt een therapeutisch effectieve combinatie van stabilisatie en beweeglijkheid. Een permanente wisseling tussen compressie en decompressie tijdens het bewegen bevordert het genezingsproces en verbetert het samenspel tussen zenuwen en spieren. Hiertoe draagt ook de geïntegreerde viscoelastische pelotte bij die het weefsel boven de hiel door middel van zachte noppen en groeven in de lengterichting stimuleert. Huidvriendelijk en comfortabel

De geïntegreerde rekbare zones in de anatomisch gevormde actieve bandage AchilloTrain Pro vergemakkelijken het aan- en uittrekken. De bandage kan zowel rechts als links worden gedragen. Het ademende materiaal verhoogt het draagcomfort wat de pijn zal doen verminderen bij een pijnlijke achillespees. Het korte gebreide deel in de middenvoetzone voorkomt dat er drukplekken ontstaan.

Een pijnlijke achillespees ontstaat wanneer tijdens een loopbeweging de voet te veel naar binnen draait (overproneren). Dit veroorzaakt een trekkende kracht op de kuitspieren. De achillespees, die aan de kuitspier vastzit, raakt hierdoor overbelast met een irritatie of ontsteking tot gevolg. Of, nog erger, de pees kan door deze overbelasting scheuren!

De achillespees is de aanhechting van de kuitspieren aan het hielbeen. Pijn aan de achillespees ontstaat in de slijmbeurs en is te lokaliseren op ongeveer 5-10 cm boven de hiel.Deze blessure komt vooral voor bij sportbeoefenaars (tennis, hockey, hardlopen, atletiek, etc.).

Wat te doen bij pijn?
    1. Raadpleeg uw (huis)arts
    2. Rust en koelen
    3. Draag voor pijnverlichting een brace, zoals AchilloTrain, AchilloTrain Pro, AchilloTrain open heel
Maattabel
Maat         Omvang enkel
1 17-19 cm
2 19-21 cm
3 21-23 cm
4 23-25 cm
5 25-27 cm
6 27-29 cm

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Maat:

, , , , ,

Kant

,

Kleur:

Beige, Grijs/blauw, Zwart/Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enkel brace Bauerfeind AchilloTrain Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *