HandyLegs

149.95

HandyLegsEen innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen!

HandyLegs

Een innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen!Het zelfstandig aan- en uitrekken van therapeurisch elastische kousen kan een dagelijks terugkerend probleem zijn. Dit geldt met name als u niet meer goed kunt bukken of wanneer u onvoldoende kracht in de handen heeft. Soms lukt het nog met hulp van iemand in uw omgeving (mantelzorg) en anders komt de thuiszorg om u hiermee te helpen. Dit heeft als gevolg dat u dagelijks 1 of 2 keer op deze hulp moet wachten en daardoor de dag niet kunt indelen zoals u dat gewend was. Met HandyLegs krijgt u deze zelfstandigheid terug en neemt u weer de regie over uw eigen leven!HandyLegs is samengesteld uit aluminium buizen met kunststof onderdelen. De handvaten zijn gemaakt

Een innovatief hulpmiddel voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutisch elastische kousen!

Het zelfstandig aan- en uitrekken van therapeurisch elastische kousen kan een dagelijks terugkerend probleem zijn. Dit geldt met name als u niet meer goed kunt bukken of wanneer u onvoldoende kracht in de handen heeft. Soms lukt het nog met hulp van iemand in uw omgeving (mantelzorg) en anders komt de thuiszorg om u hiermee te helpen. Dit heeft als gevolg dat u dagelijks 1 of 2 keer op deze hulp moet wachten en daardoor de dag niet kunt indelen zoals u dat gewend was. Met HandyLegs krijgt u deze zelfstandigheid terug en neemt u weer de regie over uw eigen leven!

HandyLegs is samengesteld uit aluminium buizen met kunststof onderdelen. De handvaten zijn gemaakt van zacht rubber en liggen goed en zacht in de hand. HandyLegs zorgt ervoor dat door de scharnierende werking de kous op een comfortabele manier om het been gezet kan worden.

 

Bekijk hier de HandyLegs aantrekinstructie filmpje:

De voordelen van de HandyLegs:

    • U kunt zittend uw steunkousen aan- en uitrekken.
    • (diep) bukken is niet meer nodig.
    • U heeft weinig kracht nodig
    • Handylegs is licht  in gewicht en makkelijk hanteerbaar

HandyLegs is ontwikkeld met medewerking van veel elastische kousendragers die voorheen niet, maar NU WEL zelfstandig hun kousen aan- en uit kunnen trekken!

Voor wie is HandyLegs geschikt?

HandyLegs is goed inzetbaar bij cliënten die slecht of niet bij hun voeten kunnen komen (maar wel tot halverwege de kuit). Belangrijk is verder dat de cliënt op een gewone (eetkamer)stoel kan zitten. Vanuit die houding moeten het been en de voet actief gestrekt kunnen worden en dient er genoeg kracht te zijn in beide handen om iets vast te kunnen pakken.

Declareren:

Wanneer u HandyLegs (met aanvraagformulier van uw huisarts) aanschaft, kunt u deze voor 100% vergoed krijgen via de basisverzekering mits het thuiszorg voorkomt of vervangt. Dit is wel afhankelijk van o.a. uw polis en uw verzekeringsmaatschappij.

Maattabel*
Maat Lichaamslengte
S tot 1.65 m
M 1.65m tot 1.90m
L 1.90m of langer

*Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Maat:

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HandyLegs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…