Over ons

Workmed Medische Artikelen

De Workmed Medische Artikelen is gevestigd in Badhoevedorp. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van Therapeutische Elastische Kousen en Borstprotheses.

Uw leverancier voor medische hulpmiddelen zoals:

* Therapeutische Elastische Kousen (TEK)
* Borstprotheses
* Prothese BH’s
* Sport en grote maten BH’s
* (Sport) bandages
* Rollatoren en andere loophulpmiddelen
* Hulpmiddelen aantrekken steunkousen
* En vele andere hulpmiddelen

Therapeutische Elastische Kousen:

Workmed heeft jarenlange ervaring in het aanmeten van Therapeutisch Elastische been- en armkousen (TEK) van gerenomeerde merken als Bauerfeind, Juzo, Medi, Ofa, Varitex en BSN. Daarnaast hebben wij ook verschillende huidverzorgingsproducten in ons assortiment. Wij meten Therapeutische Elastische Kousen aan op verwijzing van de huisarts of specialist met o.a. de indicaties spataderen (varices), lymfoedeem, vocht in de benen, trombose, nachtelijke krampen, wondjes op de benen (ulcus), eczeem door varices en zwangerschapsoedeem. Voor sporters, mensen die lange bus- of vliegreizen maken of een staand beroep hebben, hebben wij een groot assortiment steunkousen, welke zonder verwijzing van arts of specialist kunnen worden geleverd.

Borstprotheses:

Tevens meten wij borstprotheses aan van onder andere de merken Amoena, Anita en Silima en hebben wij een uitgebreide collectie prothese bh’s, prothese badmode en ondersteunende lingerie. Wij leveren alle typen borstprotheses, lichtgewicht en klassiek, wat voller of wat zachter. Er is bij Workmed een mammacare consulent aanwezig. U kunt een afspraak maken in onze praktijk/winkel of voor kosteloos aanmeten aan huis. De meeste protheses zijn gemaakt van siliconenmateriaal. Dit materiaal neemt gemakkelijk en snel de lichaamswarmte aan waardoor optimaal draagcomfort wordt gegarandeerd.

Er zijn verschillende borstprotheses:
* De gewone prothese
* De lichtgewicht prothese
* De contact-of plakprothese
* Zwemprothese
* Deelprothese (na borstsparende operaties)

Voor het beste resultaat is het dragen van een goed passende beha erg belangrijk. Een prothesebeha ziet er net zo uit als een gewone beha, maar heeft in de cups ingenaaide hoesjes die de prothese op de juiste plaats houden. Verder hebben ze vaak bredere schouderbanden om een betere drukverdeling te krijgen.

 Dit is belangrijk bij het voorkomen en bestrijden van lymfoedeem. Prothese bh’s en Prothese badkleding zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, merken en modieuze kleuren.

Naast deze producten hebben wij een scala aan hulpmiddelen zoals pillendoosjes, stokken (opvouwbare, elleboogkrukken), rollators (tevens lichtgewicht) en allerlei soorten braces. Onze collectie BH’s hebben wij uitgebreid met functionele sportbh’s en bh’s voor dames met grote maten.

Work Medische Artikelen heeft contracten met nagenoeg alle ziektekostenverzekeraars.

U kunt direct bestellen via onze webwinkel. Heeft u vragen dan kun u ons bereiken per e-mail of telefoon.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in onze winkel voor het aanmeten van terapeutische elastische kousen, borstprotheses of bh’s kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 020-659 8770.

Work Medische Artikelen is SEMH gecertificeerd De SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren erkent. De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij uw behoefte. Zo controleert de leverancier ook www.semh.info.


Workmed Medische Artikelen

Sloterweg 160
1171 CV  BADHOEVEDORP

email: [email protected]
tel. 020-659 8770
fax. 020-6594198