Push med kniebrace patella

42.45

De Push Med Patella Brace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Dit ontlast de aanhechting van de bovenbeenspier en vermindert de trekkracht op het onderbeen waardoor pijnklachten kunnen afnemen.

Op voorraad

Push Med kniebrace Patella

De Push Med kniebrace Patella geeft lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella (knieschrijf). Dit ontlast de aanhechting van de bovenbeenspier en vermindert de trekkracht op het onderbeen waardoor pijnklachten verminderen. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Het verstevigingselement van kunststof onder de pelote zorgt voor een juiste drukverdeling. De goede anatomische pasvorm en het materiaal van de pelote bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens het lopen.

  • De Push Med kniebrace Patella is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden.
  • Push med is bedoeld voor functieherstel en biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat.
  • Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt.
  • Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan hiervoor garant.
  • De Push med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. Op deze manier wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en vermindert de trekkracht op het onderbeen waaardoor pijnklachten verminderen.
  • De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig  polymeer. Het verstevigingselement van kunststof onder de pelote zorgt voor een juiste drukverdeling.
  • De goede anatomische pasvorm en het materiaalsoort van de pelote bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens het lopen.
  • De Push med Kniebrace Patella wordt geleverd in slechts één maat voor gebruik rechts en links.

 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Maat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Push med kniebrace patella” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *