Schouderbrace Bauerfeind OmoLoc

79.95

Stabiliserende orthese voor immobilisatie van het schoudergewricht met als indicatie Immobilisatie van de schouder na operatie en na schouder uit de kom.

Schouderbrace Bauerfeind OmoLoc

OmoLoc®:Stabiliserende orthese voor immobilisatie van het schoudergewricht

Het schoudergewricht kan direct na operatie of na een schouderluxatie worden geïmmobiliseerd. De open en lichte constructie van de orthese maakt het onderhouden van de persoonlijke hygiëne eenvoudiger vooraal rond de wond.

    • Immobilisatie van het schoudergewricht bijv. na een schouderoperatie
    • Uit de kom schieten (luxatie) van de schouderKan ook ’s nachts worden gedragen.
Bescherming voor de schouder

De OmoLoc is een orthese die het schoudergewricht in de gedefinieerde positie fixeert en rust geeft. Daartoe wordt de elleboog in de vereiste gebogen stand van 90–100° gefixeerd. Een extra draagband voor de bovenarm stabiliseert de schouder in de medisch/therapeutisch vereiste correcte positie. De elleboog wordt aan de zijkant in de OmoLoc gefixeerd om te voorkomen dat de arm eruit glijdt en geeft het schoudergewricht de noodzakelijke bescherming en steun. De onderarm wordt door de afzonderlijk te positioneren en in te stellen banden op het lichaam gefixeerd. De band voor de onderarm en de banden voor de hand kunnen voor therapeutische doeleinden korte tijd worden losgemaakt.Drie onafhankelijk van elkaar te positioneren armlussen maken een aanpassing aan de armlengte van de gebruiker mogelijk en bieden een betrouwbare fixatie van de arm.

Comfort op hoog niveau

OmoLoc is eenvoudig aan te leggen en kan zelfs ‘s nachts door de gebruiker worden gedragen. Het materiaal van de orthese is huidvriendelijk en comfortabel. Er is geen schouderband nodig voor gebruik bij de OmoLoc. Hiermee wordt een onjuiste positie van de arm vermeden bij:

Indicaties
    • Immobilisatie van de schouder na operatie
    • Na schouder uit de kom
Maattabel
Maat Lichaamsomvang in cm
1 tot 100 cm
2 100-130 cm

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Maat:

,

Kant

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schouderbrace Bauerfeind OmoLoc” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *