Sponsoring

Sponsoring Workmed Medische Artikelen

Wij roepen niet voor niets “Uw hulpmiddel onze zorg!”

Niks is mooier dan de geweldige sport BH’s van Anita Nederland te dragen. Gedragen door hele talentvolle en enthousiaste ruiters / amazones.
De BH’s en saddele pants van Anita Nederland zijn bij ons in de webshop te bestellen!

Isabelle Ottens
Ik ben Isabelle Ottens, woonachtig in Amsterdam. Mijn eerste aanraking met de paardensport was op 9 jarige leeftijd op de manege. Op mijn 12e kreeg ik mijn eerste eigen pony en was het hek snel van de dam en volgde er meerderen. Qua niveau heb ik 2 paarden naar het ZZ-zwaar gereden, waaronder Workmed Brand New en meerdere naar het ZZ-licht waarvan ik er momenteel nog 1 in eigendom heb, Workmed Ferdinand. Daarnaast rijd ik nog een 5 jarige merrie Workmed Iliomf in het M1 en ben ik bezig met de opleiding van 2 talentvolle 3 jarige paarden. In 2016 heb ik de opleiding dressuur instructeur wedstrijdsport gevolgd en succesvol afgerond.

Sinds 2014 word ik gesponsord door Workmed Medische Artikelen. Zonder de sponsering van Workmed had ik niet de mogelijkheid gehad om dromen uit te laten komen. De sport BH’s van Anita Nederland zijn top ik rijd nooit zonder. Ze zijn stevig en zien er ook nog eens leuk uit. Na een intensieve training of als ik langere tijd in de auto/vliegtuig zit, draag ik steunkousen om vermoeide benen te voorkomen. Ik ben super trots op de hele leuke samenwerking en ik deel uit mag maken van het Workmed Team.

Isabelle Ottens met Workmed Ferdinand & Workmed Brand New
Isabelle Ottens met Workmed Ferdinand & Workmed Brand New