Steunkousen Sockwell Bart Heren

32.50

Voel u langer energiek met de steunkousen Sockwell Bart. Een trendy klasse 1 compressiekous voor heren.

Steunkousen Sockwell Bart Heren

De Steunkousen Sockwell Bart Heren valt onder drukklasse 1. Deze lichte druk helpt de bloedcirculatie in de benen optimaal te houden. Hierdoor is Bart de ideale sok om te dragen tijdens lang staan of stilzitten. Door het dragen van steunkousen verminderd u de kans op vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen. Tot slot dragen de hoogwaardige materialen bij aan een optimaal draagcomfort.

Sockwell maakt compressie sokken voor iedereen! Deze kousen kunnen de hele dag gedragen worden. De druk is 15-20 mmHG en valt daarmee in  drukklasse 1. De kousen sluiten perfect om de voet aan en geven uw tenen tegelijkertijd alle vrijheid om te bewegen door de ingebreide ‘toe-box’. Voorkomen vermoeide, opgezette voeten en benen door het dragen van Steunkousen Sockwell Bart Heren. Daarbij kan het dragen van compressiekousen helpen spataderen tegen te gaan.

Ook tijdens lange vluchten en lange auto ritten is het dragen van compressiekousen aan te raden. Dit komt doordat de kousen sokken erg comfortabel zitten en trombose (bloedpropjes) tegen gaan. De kousen van Sockwell past bijna iedereen. Zo is de maximale omtrek van de kousen ongeveer 55 cm. De compressie kousen Bart zijn dus echte comfortsokken.

Alle kousen van Sockwell zijn antibacterieel, naadloos en bestaan uit de unieke combinatie van bamboe en Merinowol. Meer weten over het dragen van steunkousen tijdens het reizen? Lees HIER meer. Deze bijzondere materiaal combinatie zorgt ervoor dat natuurlijke geurtjes (zweet) worden gereguleerd en zorgt ervoor dat de voet een constante temperatuur heeft.

De kousen zijn zo zacht als kasjmier (dikte van 19.5 micron), maar hebben de prijs van reguliere sokken. De Merinowol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt. Dit komt doordat de wolvezel zo klein is dat de huid deze niet kan voelen.

Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell kous!

Materialen Steunkousen Sockwell Bart Heren:

    • 32% Merino wol (Dit materiaal werkt niet bacterievoedend).
    • 31% Bamboo Rayon (Dit materiaal werkt vochtregulerend).
    • 32% Stretch Nylon (Zorgt voor de stretch in de sok).
    • 5% Spandex (Het materiaal dat ervoor zorgt dat de sok extra stevig is).

Aantrek instructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Kleur:

Zwart

Maat:

,

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze