Steunkousen Sockwell Full Heart -Grijs

34.95

Ontdek de Steunkousen Sockwell Full Heart – Grijs: jouw trendy en comfortabele metgezel voor dagelijkse vitaliteit. Speciaal ontworpen voor dames met bredere kuiten, combineert deze klasse 1 compressiekous stijl en functionaliteit op een perfecte manier.

Drukklasse 1 (15-20 mmHG)

Steunkousen Sockwell Full Heart -Grijs

Ontdek de Steunkousen Sockwell Full Heart -Grijs: jouw trendy en comfortabele metgezel voor dagelijkse vitaliteit. Speciaal ontworpen voor dames met bredere kuiten, combineert deze klasse 1 compressiekous stijl en functionaliteit op een perfecte manier.

Waarom kiezen voor de Full Heart? De unieke pasvorm is afgestemd op bredere onderbenen, waardoor elke vrouw de juiste ondersteuning en mode kan ervaren. Vermoeide en opgezwollen benen en voeten worden effectief voorkomen, terwijl het dragen ervan bijdraagt aan een energieker gevoel, zelfs tijdens de zwangerschap.

Met een natuurlijke mix van merinowol en bamboe bieden deze sokken niet alleen comfort, maar reguleren ze ook de temperatuur, houden ze de voeten droog en elimineren ze ongewenste geuren.

Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor de Sockwell Full Heart. Ervaar het verschil vandaag nog.

Steunkousen Sockwell Full Heart -Grijs klasse 1

Ontdek de Sockwell Full Heart compressiekousen, ontworpen in drukklasse 1 voor optimale ondersteuning met een druk van 15-20 mmHg. Deze kousen zijn doordacht vormgegeven met een los ingebreide en naadloze ‘toe-box’, waardoor je tenen volledige bewegingsvrijheid hebben terwijl de rest van de kous stevig om je voet sluit, met de juiste compressie.

Geniet van verlichting van vermoeidheid en minimalisering van zwelling in voeten en benen dankzij deze kousen, die ook spataderen helpen tegen te gaan en geschikt zijn voor matig oedeem.

De Full Heart compressiekousen zijn niet alleen functioneel, maar ook naadloos, antibacterieel en vervaardigd uit een unieke mix van Merinowol en bamboe. Deze combinatie biedt niet alleen regulering van natuurlijke geurtjes zoals zweet, maar houdt ook je voeten constant op een comfortabele temperatuur.

Ervaar het verschil van fijnste Merinowol, met een vezeldikte van slechts 19,5 micron, waardoor deze kousen zo zacht zijn als kasjmier, maar toch betaalbaar blijven. Voel je beter, voel je stijlvol met Sockwell!

Materialen:

De Sockwell compressiekousen Sockwell Full Heart -Grijs voor dames is gemaakt van een mix van de volgende materialen:

   • 32% Merinowol
   • 32% Bamboe
   • 28% Stretch Nylon
   • 8% Spandex

 

Aantrekinstructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Maat:

,

Kleur:

Grijs

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg