Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den

15.95

Deze steunkousen hebben een ondersteunend en ontspannend effect. Geschikt voor de wat dikkere kuit. Heeft u niet al te dikke kuiten, dan kunt u beter kiezen voor de 70 denier of voor de Delilah Steunkousen 140 denier.

Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den

De Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den hebben een ondersteunend en ontspannend effect. Ze voorkomen circulatieproblemen en ontlasten de benen. Het transparante materiaal is huidvriendelijk, ademend. Daarnaast bent u garandeert van een lichte compressie met massage-effect. VenoTrain act kousen zijn een doeltreffend preventief middel tegen zware en gezwollen benen. Daarnaast helpt dragen van compressiekousen bij het voorkomen van spataderen. De gelijkmatig aflopende compressie van enkel tot aan het dijbeen ondersteunt actief de bloedcirculatie.

Moderne uitstraling met een optimale ondersteuning voor uw benen.

Tijdens ons dagelijks leven belasten onze benen veel en vaak langdurig. Denk maar aan staande of zittende beroepen maar ook tijdens het sporten of lange (vlieg)reizen. Daarom is het goed om je benen te ontlasten en de bloedsomloop te stimuleren.

Gun je benen een relaxmoment met de Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den. Door het dragen van VenoTrain act:

    • Stimuleer je de bloedsomloop
    • Voorkom je vermoeide of zware benen
    • Verdwijnt eventuele gezwollenheid

Draag je VenoTrain act tijdens je vaak lange (vlieg, auto of bus) reis richting je vakantiebestemming dan verlaag je ook nog eens het risico op een trombose.

Wie denkt dat steunkousen alleen voor vrouwen zijn heeft het mis! Ook voor mannen is een goede ondersteuning voor hun benen onmisbaar!

Verkrijgbaar in de kleuren: 
sand, caramel, amaretto, espresso, black, graphite en navy.
Maattabel
Maat                  Schoenmaten
1                              37-39
2                             39-41
3                             41-43
4                             43-45
*(Panty’s en pantykousen van 70 en 140 denier kunnen niet geruild worden)

Steunkousen voordelig online kopen

Bij Workmed hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van steunkousen en compressiemiddelen. Op basis van deze kennis hebben wij de beste steunkousen al voor u geselecteerd waaronder ook deze Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den. Koop nu gemakkelijk de beste en voordeligste steunkousen online bij workmed.nl.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Maat:

, , , ,

Kleur:

Amaretto, Black, Caramel, Espresso, Graphite, Navy, Sand

Koustype

Kniekous (AD)

Merk

Keuze

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steunkousen VenoTrain® Act Sheer Elegance 140 den” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *