Steunkousen Sockwell Micro grade Dames

32.50

Voel u langer energiek met de steunkousen Sockwell Micro Grade. Een trendy klasse 1 compressiekous voor dames

Steunkousen Sockwell Micro grade Dames

De Steunkousen Sockwell Micro grade Dames kunnen de hele dag gedragen worden. De druk is 15-20 mmHG en wordt ook wel klasse 1 genoemd. De kousen sluiten perfect aan om de voet en tegelijkertijd hebben de tenen alle vrijheid om te bewegen door de in gebreide ‘toe-box’. Daarnaast voorkomt het dragen van compressiekousen vermoeide en opgezette voeten & benen. Tot slot helpt het dragen van steunkousen spataderen tegen te gaan.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Ook zijn de Steunkousen Sockwell Micro grade Dames ideaal tijdens lange vluchten en lange auto ritten. De sokken zitten namelijk erg comfortabel en gaan trombose (bloedpropjes) tegen. Zo komt u met uitgeruste benen aan op uw eindbestemming. Meer weten over het dragen van steunkousen tijdens het reizen? Lees HIER alles over reiskousen.

De sok past vrijwel iedereen, de maximale omtrek van de sokken zijn ongeveer 55 cm.

Alle Sockwell sokken zijn naadloos, antibacterieel en bestaan ze uit de unieke combinatie van Merinowol en bamboe. Deze combinatie zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en zorgt ervoor dat de voet een constante temperatuur heeft.

De sokken zijn zo zacht als kasjmier (dikte van 19.5 micron), maar hebben de prijs van een reguliere sok. De wol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat het wol niet kriebelt omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell!

De lichte compressie in de kousen helpt de bloedcirculatie optimaal te houden om het gevoel van vermoeide benen en opgezwollen enkels te voorkomen.

Materialen Steunkousen Sockwell Micro grade Dames:

Sockwell kousen worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij de natuurlijke materialen zorgen voor veel draagcomfort.

    • 32% Merino wol (Dit materiaal werkt niet bacterievoedend).
    • 31% Bamboo Rayon (Dit materiaal werkt vochtregulerend).
    • 32% Stretch Nylon (Zorgt voor de stretch in de sok).
    • 5% Spandex (Het materiaal dat ervoor zorgt dat de sok extra stevig is).

Aantrek instructie

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Kleur:

Blauw

Maat:

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze