Steve Complete

99.95

Heeft u moeite met het aan en uittrekken van de steunkousen omdat u moeilijk bij uw benen kan kan komen? Dan kan de Steve Complete de oplossing zijn, aangezien u met deze aan- en uittrekhulp alle soorten kousen gemakkelijk aan uit kunt trekken zonder te bukken.

Steve Complete

De Steve Complete is een comfortabele aantrekhulp voor het aantrekken van steunkousen. Heeft u moeite met het aan en uittrekken van de steunkousen omdat u moeilijk bij uw benen kan kan komen? Dan kan de Steve Complete de oplossing zijn, aangezien u met deze aan- en uittrekhulp alle soorten kousen gemakkelijk aan uit kunt trekken zonder te bukken.

Het dagelijks dragen van therapeutisch elastische kousen is zeer belangrijk om optimaal te profiteren van de medische werking van de kous. Het zelfstandig aan en uittrekken van de kous kan echter voor de nodige problemen zorgen. Dit omdat de kousen vaak erg strak zitten wat het aan en uittrekken ervan moeilijker maakt.

Met behulp van een hulpmiddel als de Steve Complete trekt u uw kousen moeiteloos aan en uit, zonder dat u hoeft te bukken of veel kracht hoeft te gebruiken. Daarnaast verlengd u de levensduur van de kous aanzienlijk, omdat u voorkomt dat de kous onnodig te ver wordt opgerekt.

Met Steve Complete wordt het aantrekken van uw kousen een simpel onderdeel van uw dagelijkse routine in plaats van iets waar u tegenop ziet!

Maattabel

Aangezien niet iedereen dezelfde beenmaat heeft is de Steve leverbaar in 4 verschillende maten.

Steve Complete maattabel

 

Extra informatie

Maat:

, , ,