Verzendkosten en bezorgen

Bij bestellingen (Nederland) tot € 75,- wordt € 6.50 verzendkosten per verzending berekend. Bestellingen (Nederland) boven de € 75,- (met een gewicht van maximaal 10 kg) worden gratis verzonden. Voor bestellingen binnen Europa rekenen wij €12,50 verzendkosten (met een gewicht van maximaal 2 kg, daarboven in overleg. Stuur ons een email voor meer info)

Je kunt je bestelling ook komen afhalen in onze winkel te Badhoevedorp. Klik hier voor onze gegevens.

Niet thuis?
Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Als u bij de tweede aanbieding ook niet thuis bent, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

Afleveradres:
U kunt uw bestelling op verschillende adressen laten afleveren, zoals bijvoorbeeld: op uw woonadres; op uw werkadres (vermeld ook de naam van het bedrijf); op het adres van degene van wie u zeker weet dat hij/zij overdag thuis is; op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen. Vul bij het completeren van de order het adres in waar de producten moeten worden afgeleverd. Per order mag één bezorgadres worden opgegeven.

Leveringstermijn:
Houdt u rekening met een leveringstermijn van enkele dagen tot 2 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van het model, kleur en maat. Dit is een schatting gebaseerd op tijd die wij gemiddeld nodig hebben om een bestelling af te handelen, het is geen garantie.