Wandelstok Electra

51.29

Wandelstok met een opklapbare zadelzitting. De zadelzitting is voorzien van een vergrendeling tegen ongewenst omklappen, zowel in de zitpositie als in opgeklapte stand.

Wandelstok Electra

De Wandelstok Electra is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wandelstokken. De stok in namelijk niet alleen voorzien van verlichting maar beschikt ook over een alarmsysteem!
De vaste wandelstok Electra is voorzien van een handig te bedienen en goed zichtbare LED-verlichting en alarmsysteem. Hierdoor voelt de gebruiker zich steeds veilig. Daarnaast is de LED verlichting verstelbaar zodat u uw pad goed kunt verlichten.

Met deze mooie in hoogte verstelbare wandelstok heeft u altijd een zekerheidsgevoel, zelfs tijdens te nacht.

De trip tip kan als optie op de wandelstok worden geplaatst om het struikelrisico nog meer te reduceren.

Specificaties Wandelstok Electra:

Kleur: Rood en Paars
Breedte: 160 mm
Hoogte: 775 – 1000 mm
Lengte handgreep: 120 mm
Gewicht: 0.335 kg
Max. gebruikersgewicht: 120 kg

Wandelstok online kopen bij workmed.nl

Bij workmed hebben wij een groot assortiment loophulpmiddelen waaronder wandelstokken en rollators. Workmed is al meer dan 30 jaar actief op het gebiedt van medische hulpmiddelen. Hierdoor is er veel expertise in huis om u te helpen bij al uw vragen. Daarnaast zijn bijna al onze loophulpmiddelen op voorraad en kunt u de producten bij ons in de winkel uitproberen. Zeker weten of u een product kunt uitproberen? Neem dan eerst even contact met ons op via: 020-659 8770 of [email protected]

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur:

Paars, Rood

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandelstok Electra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *