Hand/pols brace Bauerfeind ManuLoc

68.00

Orthese ter stabilisatie van het polsgewricht met als indicatie Acute/chronische irritatie van het polsgewricht, Posttraumatische/ postoperatieve immobilisatie, Zenuwirritatie in de pols (lichte vorm van carpaaltunnelsyndroom), Gedeeltelijke verlammingen, Contusie, Distorsie en Lunatomalacie.

Wissen
Artikelnummer: 1205340208000 Categorie:

Hand/pols brace Bauerfeind ManuLoc

ManuLoc®Orthese ter stabilisatie van het polsgewricht

ManuLoc is een polsorthese die bij de diagnose van een carpaal tunnelsyndroom of na operaties en andere aandoeningen wordt voorgeschreven. De orthese immobiliseert de pols, maar laat een functionele grijpbeweging toe. Foute belastingen worden vermeden. De ademende materialen en luchtporiën zorgen ervoor dat de orthese bijzonder licht is en nauw aansluit. ManuLoc zit ook na uren nog zeer comfortabel.stabiliseert en beschermtlaat grijpbewegingen toelicht, nauwsluitend, huidvriendelijk en eenvoudig in gebruik

Steun en beweeglijkheid

De stabiliserende polsorthese geeft de pols steun zonder in het dagelijks leven te hinderen. Na kneuzingen of verstuikingen ontziet en ondersteunt ze de hand, zodat aandoeningen kunnen genezen. De constructie geeft de nodige steun en behoudt de bewegingsvrijheid van de vingers. De orthese kan zowel rechts als links worden gedragen.

Huid- en handvriendelijk

Materiaal en vorm van de ManuLoc®-orthesen zijn er helemaal op gericht de genezing van de getroffen pols te versnellen, zonder onnodige beperkingen te veroorzaken. Gemakkelijk aan en uit te doen. Bewegingen die pijn kunnen veroorzaken, worden voorkomen. Grijpbewegingen blijven echter mogelijk. Ademende, vochtafvoerende materialen en de hoogwaardige afwerking (zonder naden) zorgen voor een hoog draagcomfort.

Indicaties
  • Acute/chronische
  • irritatie van het polsgewricht
  • Posttraumatische/postoperatieve immobilisatie
  • Zenuwirritatie in de pols (lichte vorm van carpaaltunnelsyndroom)
  • Gedeeltelijke verlammingen
  • Contusie
  • Distorsie
  • Lunatomalacie
Maattabel

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Maat:

, , ,

Merk