SALE

JUZO aantrekhandschoenen voor steunkousen

Starting From: 6.75

Speciale aantrekhandschoenen met rubber palmen voor het gemakkelijker aantrekken van uw elastische kousen. De rubber palmen zijn bedekt met een non-slip latex coating.

JUZO aantrekhandschoenen voor steunkousen

De JUZO aantrekhandschoenen voor steunkousen zijn speciale handschoenen met rubber palmen voor het gemakkelijker aantrekken van uw elastische kousen. De rubber palmen zijn bedekt met een non-slip latex coating. Elke verpakking bevat één paar JUZO handschoenen.

Het gebruik van aantrekhandschoenen bij het aantrekken van uw steunkousen verhoogt de grip op de kous  Hierdoor kunt u de kousen gemakkelijker aantrekken. Daarnaast verminderd u de kans op ladders in de kous. Het dragen van een aantrekhandschoen als aantrek-hulpmiddel is dus het behoud van uw kousen.

Blijft het moeilijk om de kousen aan te trekken met behulp van de handschoenen. Dan is het raadzaam de handschoenen in combinatie met een ander aantrekhulpmiddel te gebruiken bij het aantrekken van uw kousen. Hierbij kunt u denken aan een een Doff n’ Donner of een Proflebo aantrekhulpmiddel. Bekijk HIER ons assortiment aantrekhulpmiddelen.

LET OP! – Maten vallen klein.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Maat:

, ,

Aantallen per maat

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JUZO aantrekhandschoenen voor steunkousen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *