MICROFIBER SHADES FOR WOMEN

34.95

De MICROFIBER SHADES FOR WOMEN zijn de nieuwste stijlvolle steunkousen van Sivaris leverbaar is diverse modieuze kleuren.

Look great, feel great!

MICROFIBER SHADES FOR WOMEN

De MICROFIBER SHADES FOR WOMEN zijn de nieuwste stijlvolle steunkousen van Sivaris leverbaar is diverse modieuze kleuren.

De kousenlijn met stijlvolle kleuren en patronen is ideaal voor zowel werk als vrije tijd. Het zachte microfiber-materiaal voelt aangenaam op de huid en voert vocht af van het lichaam (ademend). De microfiber-vezel wordt gekenmerkt door de fijne structuur. Het gebruik ervan geeft de kous een zacht, zijde-achtig gevoel en is vriendelijk voor de huid.

Door het ademende karakter van de microfiber is de Microfiber Shades uiterst comfortabel om te dragen.

Kleuren Steunkousen MICROFIBER SHADES FOR MEN:

De stijlvolle steunkousen van sigvarig voor vrouwen is leverbaar in diverse kleuren. De keuren waarin deze kousen leverbaar zijn Pink argyle, Jeans ministripe, Onyx ministripe, Purple argyle, Wine ministripe en Platin argyle.

Drukklasse

Deze fijne steunkousen van sigvaris hebben een drukklasse 1 en geven een druk van 15-20 mmHg op de enkel

Maattabel

De compressiekousen voor vrouwen is leverbaar in verschillende omvang- en lengtematen. Om de juiste maat voor jouw te bepalen dien je enkele maten op te meten. bekijk hier de maattabel en bepaal de beste maat voor jou:

Steunkousen online kopen bij Workmed.nl

Bij workmed hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van compressiezorg. Een onderdeel van deze compressiezorg zijn steunkousen. Online bieden wij dan ook een uitgebreid assortiment steunkousen voor zowel mannen als vrouwen. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of wilt u meer informatie over de werking van steunkousen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Voordelig steunkousen kopen met specialistische hulp doe je dan ook gemakkelijk en snel via workmed.nl. Wilt u daarbij op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting.

*(Panty’s en pantykousen kunnen niet geruild worden)

Extra informatie

Kleur:

Jeans ministripe, Onyx ministripe, Pink argyle, Platin argyle, Purple argyle, Wine ministripe

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze

Maat:

, ,