Steunkousen Sockwell Speedway Heren

32.50

De Steunkousen Sockwell Speedway Heren hebben een druk van 20-30 mmHG en vallen daarmee in drukklasse 2. De kousen zijn daarmee uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Steunkousen Sockwell Speedway Heren

Deze stijlvolle Sockwell Speedway compressiekousen voor heren zijn voorzien van klasse 2 compressie. De ferme druk in de kousen zorgt voor het gevoel van extra ondersteuning en een optimale bloedsomloop richting het hart voor een energieker gevoel en het voorkomen van vermoeide en opgezette voeten en benen. De hoogwaardige, natuurlijke materialen zorgen voor veel draagcomfort.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

De steunkousen speciaal voor heren zijn stijlvol en mogen dan ook wel gezien worden! Door het dragen van steunkousen of compressiekousen voorkomt vermoeide en opgezette voeten en benen. Daarnaast dragen de kousen van Sockwell bij een een aangenaam klimaat voor de voeten. Hierdoor zijn de kousen ook nog eens ideaal voor tijdens lange vluchten en lange auto ritten. Aangezien u tijdens lange vluchten of auto ritten veel zit wordt neemt de bloedsomloop af. Hierdoor kan trombose ontstaan, door het dragen van reiskousen wordt de bloedsomloop gestimuleerd en neemt de kans op trombose (bloedpropjes) af.

De maximale kuitomtrek van de sokken zijn ongeveer 55 cm. Wat betekent dat bijna iedereen deze compressiekousen van Sockwell past. Om knellen aan de bovenzijde te voorkomen is de boord wat losser gebreid. Net als alle Sockwell sokken, zijn ook deze klasse 1 compressiekousen naadloos, antibacterieel en bestaan ze uit de unieke combinatie van merinowol en bamboe. Deze combinatie zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en zorgt ervoor dat de voet een constante temperatuur heeft.

Dankzij de fijnste merinowol met een vezeldikte van slechts 19,5 micron, zijn Sockwell kniekousen zo zacht als kasjmier. De wol is zo fijn, dat de huid de wolvezel niet kan voelen en de sokken dus niet gaan kriebelen.

Materialen Steunkousen Sockwell Speedway  Heren:

    • 32% Merinowol- 31% Bamboe- 32% Stretch Nylon- 5% Spandex

Aantrek instructies

Aantrek instructie Sockwell kousen

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Kleur:

Charcoal, Zwart

Maat:

,

Merk

Geslacht

Man

Koustype

Kniekous (AD)

Keuze

Drukklasse

Drukklasse 2: 20-30 mmHg