Zwangerschaps steunpanty VenoTrain® act Sheer Elegance 140 denier

29.95

De VenoTrain® act Sheer Elegance zwangerschapssteunpanty 140 denier voorkomt lichte vormen van oedeem door de stuwende werking en ontlast de benen bij lang staan of zitten.

Zwangerschaps steunpanty VenoTrain® act Sheer Elegance 140 denier

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Al na enkele weken verslappen de wanden van de aderen, waardoor ze gemakkelijk verwijden. Dit kan leiden tot een verminderde klepfunctie in de aderen, zodat al in een vroeg stadium spataderen kunnen ontstaan. De Zwangerschaps steunpanty VenoTrain® act Sheer Elegance 140 denier voorkomt lichte vormen van oedeem door de stuwende werking en ontlast de benen bij lang staan of zitten.
Het transparante materiaal is huidvriendelijk, ademend en garandeert een perfecte graduele compressie met massage-effect.

Doordat je lichaam tijdens de zwangerschap moet zorgen voor de ontwikkeling van je kind wordt er een bepaald hormoon actief. Dit hormoon is oestrogeen en wordt in de eerste weken al actief. Het oestrogeen zorgt voor een verslapping van de aderen met als gevolg dat de aderen gemakkelijk verwijden. Dit verwijden van de aderen kan resulteren spataderen. Tevens verandert er veel in de bloedsomloop in de benen, je bloedvolume wordt namelijk ook groter en de druk in de bekkenregio wordt hoger. Al deze factoren hebben invloed op je vatenstelsel en maken dat het bloed minder makkelijk vanuit de benen omhoog naar het hart wordt gepompt. Hierdoor ontstaan dikke enkels en de benen voelen vermoeid aan. Zwangerschapskousen kunnen deze vermoeidheid en klachten verminderen of zelfs helemaal wegnemen.

Meer weten over het dragen van steunkousen tijdens de zwangerschap? Lees HIER meer.

Kleuren Zwangerschaps steunpanty VenoTrain® act Sheer Elegance 140 denier :

Zwart
Caramel

Maten:

1 = lengte ≤ 160 cm / gewicht ≤ 50 kg
2 = lengte 145 – 165 cm / gewicht 45 – 60 kg
3 = lengte 150 – 180 cm / gewicht 50 – 70 kg
4 = lengte ≥155 cm / gewicht 55 – 80 kg
5 = lengte ≥ 160 cm / gewicht ≥ 67 kg

Zwangerschapskousen online bestellen

Bij Workmed hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van steunkousen en zwangerschapskousen. Op basis van deze kennis hebben wij de beste zwangerschapskousen al voor u geselecteerd. Koop nu gemakkelijk de beste zwangerschapskousen online via workmed.nl.

Retourbeleid

LET OP: zwangerschapskousen zijn hygiëne-producten en daarmee uitgezonderd van het herroepingsrecht. De kousen kunnen niet meer geretourneerd worden na het verbreken van de zegel.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Maat:

, , , ,

Kleur:

Black, Caramel

Koustype

Zwangerschapspanty (ATK)

Merk

Keuze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwangerschaps steunpanty VenoTrain® act Sheer Elegance 140 denier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *