HIGHLIGHT MARINIERE FOR MEN

39.95

De HIGHLIGHT MARINIERE FOR MEN zorgt met zijn maritieme patroon voor een perfecte uitstraling. De gecontroleerde compressie in deze kniekous ondersteunt en helpt vermoeide en zware benen te voorkomen.

voor de juiste maat bekijk de maattabel: maatschema-mariniere

HIGHLIGHT MARINIERE FOR MEN

De HIGHLIGHT MARINIERE FOR MEN zorgt met zijn maritieme patroon voor een perfecte uitstraling. De gecontroleerde compressie in deze kniekous ondersteunt de afvoer van bloed terug naar het hart en helpt zo vermoeide en zware benen te voorkomen.

Omdat geen twee benen gelijk zijn, maakt de maat bij deze steunkousen het verschil. Kies je voor meer welzijn, dan kies je voor de Highlight Mariniere.

Maximaal draagcomfort door gebruik van zachte garens. Tevens is de kous voorzien van een brede boord en heeft een platte naad aan het teenstuk.

Het verschil tussen de uitvoering voor de man en voor de vrouw is de maatvoering, hiervoor wordt er gebruik gemaakt van twee maatschema’s. Het voetgedeelte van de mannenuitvoering is iets breder dus ook geschikt voor de vrouwen met een brede voorvoet.

Materialen Steunkousen HIGHLIGHT MARINIERE FOR MEN:

    • Polyamide 39%
    • Polypropylene 30%
    • Cotton 21%
    • Elastane 10%

Drukklasse

Deze fijne steunkousen van sigvaris hebben een drukklasse 1 en geven een druk van 15-20 mmHg op de enkel

Maattabel

De compressiekousen voor mannen is leverbaar in verschillende omvang- en lengtematen. Om de juiste maat voor jouw te bepalen dien je enkele maten op te meten. bekijk hier de maattabel en bepaal de beste maat voor jou: maatschema-mariniere

Extra informatie

Kleur:

Navy

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze

Maat:

, , , , , , ,