Klantenservice

Retourneren
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het product welke u heeft gekocht via onze webshop dan bieden wij de mogelijkheid om het product te retourneren. Let er wel op dat de kosten voor het retourneren voor u zelf zijn. Wilt u het geretourneerde product ruilen? Vul dan het bijgeleverde retourformulier in en geef aan welk product u wenst te ontvangen.

Retour adres
Workmed

t.a.v. afdeling retouren
Sloterweg 160
1171 CV Badhoevedorp

14 Dagen bedenktijd
Wij hanteren 14 dagen bedenktijd, zodat u zeker weet dat uw bestelling naar wens is. Let er wel op dat deze 14 dagen alleen geldig is wanneer u uw bestelling in de originele verpakking en ongebruikt retourneert.


Levertijd 3-5 dagen
Alle orders worden zorgvuldig voor u samengesteld en verzonden. Voor alle producten hanteren wij een levertijd van 3-5 dagen. Mocht een product niet op voorraad zijn neem dan even contact met ons op voor de exacte levertijd.

Productinformatie

Alle producten zijn zorgvuldig op de website geplaatst. Toch kan het voorkomen dat u informatie mist. Neem dan contact met ons op via [email protected] en wij zorgen dat u de juiste informatie van ons krijgt.

Vragen?
Heeft u geen antwoord op uw vraag weten te vinden dan kunt u deze altijd aan ons mailen. Wij proberen alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.