Romp brace Bauerfeind LumboTrain Lady

Starting From: 137.57

Actieve bandage voor musculaire stabilisatie van de lumbale wervelkolom. Indicatie: Degeneratie of spierinsufficiëntie van de wervelkolom, Lumbaalsyndroom, Discectomie en Conservatief na prolaps

Rugpijn midden – LumboTrain (Lady)

Actieve bandage voor musculaire stabilisatie van de lumbale wervelkolom

Helpt u van uw rugpijn af!

Rugpijn in het midden van de rug wordt ook wel lage rugpijn genoemd. Vaak ontstaat rugpijn in het midden, omdat dit deel van de rug de krachten opvangt bij tillen en buigen, tijdens (hard)lopen, springen, etc.

“Spit in de rug” of “lumbaal syndroom” (LWS): rugpijn in het midden van de rug heeft vele oorzaken. Vaak is overbelasting van het midden van de rug de grootste oorzaak van de rugklachten. Patiënten ervaren een drukmassage (frictiemassage) van de lenden dan vaak als pijnverlichtend. Precies daar werkt ook de driehoekige frictiepelotte van de LumboTrain (lady). Bij elke beweging helpt de massage om de lenden te ontspannen en rugpijn in het midden van de wervelkom te verlichten.

  • Ondersteunt en masseert de lendenwervels
  • Bij midden rugpijn en gespannen spieren
  • Comfortabel, ademend gebreid weefsel

Vele mensen die aan chronische rugpijn in het midden lijden, grijpen regelmatig naar pijnstillers. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid. LumboTrain® heeft geen bijwerkingen. Het dragen van een LumboTrain® actieve bandage is een eenvoudige manier om rugpijn in het midden te verlichten en beweeglijker te worden.

Het driedimensionale actieve breiwerk van LumboTrain® geeft houvast aan de lendenwervels. Het ademende, huidvriendelijke materiaal past zich uitstekend aan elke lichaamsvorm aan. LumboTrain® Lady is speciaal afgestemd op de vrouwelijke lichaamsvorm.

Indicatie
  • Degeneratie of spierinsufficiëntie van de wervelkolom
  • Lumbaalsyndroom
  • Discectomie
  • Conservatief na prolaps
Maattabel

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Maat:

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Romp brace Bauerfeind LumboTrain Lady” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *