Run Performance Compressie kousen – Man

44.90

De Run Performance Compressie kousen – Man geven uw kuiten de optimale ondersteuning waardoor uw benen minder snel vermoeid raken.

Run Performance Compressie kousen – Man

Optimale ondersteuning tijdens het hardlopen

De Run Performance Compressie kousen-man van bauerfeind geven uw kuiten de optimale ondersteuning. Daardoor zullen uw benen minder snel vermoeid raken. De kousen vangen tijdens het hardlopen de spierstrillingen op zodat uw moeiteloos wat extra kilometers kunt rennen.  Uw benen en voeten zullen elke loopsessie krachtiger aanvoelen.

Materiaal Run Performance Compressie kousen – Man

De Run Performance Compressie kousen – man zijn gemaakt van 87% Polyamide en 13% Elasthaan. Deze combinatie van materialen maakt de kousen zeer ademend en zeer comfortabel om te dragen.

Voordelen Run Performance Compressie kousen – Man
   • Voel je langer fit!
   • Uw spiertrillingen worden tijdens het lopen opgevangen. Daardoor voelen de benen minder snel vermoeid aan.
   • De kousen beschermen u tegen overbelasting van de voet door een minimale drukbelasting van de hiel en voetzool.
   • Geen last meer van een overprikkelde achillespees door de speciale Achilles Tendon Comfort technologie
Maatvoering

Van groot belang bij het dragen van Run Performance Compressie kousen -Man is het vinden van de perfecte maat. Om de voordel en van de sportkousen goed te kunnen ervaren is de juiste pasvorm van groot belang. Om de juiste maat te vinden dient u rekening te houden met 2 punten: A: omvang van de kuit & B: uw schoenmaat. Weet u de omvang van uw kuit en uw schoenmaat dan kunt u gemakkelijk in onderstaande tabel uw maat aflezen.

LET OP! Kies niet voor een maatje kleiner, hierdoor kan knelling ontstaan en verliest u de positieve werking van de kous!

Technologie
Targeted Compression Zones

Het kuitgedeelte van de kousen is voorzien van een spierspecifieke compressie. Dit verhoogt het prestatievermogen van de kuit. Daardoor kan je langer op het hoogste niveau kunt presteren. Daarbij verminderd de spierspecifieke kuit compressie storende spiervibraties.

Infinity Zone

Om de voetholte en de enkel zo veel mogelijk te ondersteunen en stabiliseren is de infinity zone in de kous verwerkt. Door de ondersteuning die dit functiegedeelte biedt wordt overbelasting voorkomen. 

Relief Sole

Om de drukbelasting in de voethalte te verminderen de kous voorzien van een speciaal gestructureerd zoolgedeelte. Daarnaast zorgt het zoolgedeelte ervoor dat hogere belastingen over een langere duur worden gecompenseerd. Dit alles zonder de bewegingsvrijheid van de voet te beperken.

Heel Protection

Om de hiel zo veel mogelijk te beschermen is er een anatomische hielbeschermer toegevoegd.  Dit beschermd de hiel tegen de druk die ontstaat bij het neerkomen van de voet. Door de heel protection wordt de drukbelasting tijdens het lopen vermindert. Zo voorkomt u overbelasting van de hiel.

Achilles Tendon Comfort

Tot slot is de Run Performance Compressie kous – Man voorzien van een innovatieve opening bij de achillespees. Hierdoor wordt de achillespees ontlast en wordt overprikkeling tijdens langere loopsessies voorkomen.

 

Kleuren:

Verkrijgbaar in de kleuren:

   • Blauw & Wit/Blauw
Merk
  • Bauerfeind

Extra informatie

Kleur:

Blauw, Blauw/wit

Schoenmaat

, ,

Kuitomvang

, , ,

Merk

Keuze

Koustype

Kniekous (AD)